Hyra popcornmaskin i Malmö

Hyra popcornmaskin Malmö och Skåne

 

Hyra popcornmaskin i Malmö, Skåne, Lund, Helsingborg, Trelleborg, Kristianstad och övriga delar av södra Sverige har aldrig varit enklare och smidigare än såhär förut. Bergamunken erbjuder uthyrning av popcornmaksiner på ditt event, kalas eller party i södra delarna av vårt avlånga vackra land.

Bjud på nypoppade popcorn på evenemanget i Malmö
Bjud enkelt på popcorn från våra fina popcornvagnar, som är stationerade strax utanför Malmö. Vi har flera olika popcornmaskiner att välja mellan, beroende på vilken storlek och kapacitet som du behöver.

Malmö är Sveriges tredje största tätort och Nordens sjätte största tätort med omkring 300 000 invånare i tätorten, samt även länet Skånes residensstad. Självklart vill vi erbjuda alla i Malmö god mjukglass. Malmö, som är en kommunöverskridande tätort, är huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län, men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun och en mindre del i Lomma kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. (källa: wikipedia)

Orkar du inte poppa själv?
Självklart har vi färdigpoppade popcorn i säckar att erbjuda i Malmö. 100 eller 160 liter färska, nypoppade popcorn, bara att fylla i värmeskåpet eller popcornmaskinen, och servera direkt. Dessa popcorn fungerar även utmärkt att servera kalla, om du inte vill ha en popcornmaskin.

Popcornstrutar och popcornbägare
Självklart har vi popcornstrutar och popcornbägare i alla möjliga olika storlekar och varianter. Vi kan även ordna med tryck på strutar och bägare. Du kanske vill trycka med din egna logotyp eller bild? Kontakta oss för mer information.

Biopopcorn och smörpopcorn i Malmö
Våra popcorn som du poppar i popcornmaskinen, eller köper i säckar, innehåller smörarom och smörsalt, så du får dom där riktigt goda popcornen som du inte kan göra hemma! Alla älskar verkligen våra goda popcorn, och dom är nästan oemotståndligt goda, man äter lätt lite för mycket.

Få hjälp direkt

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt utrustning till ditt event.

Hyra popcornvagn hyr popcornmaskin popcorn

Popcornvagn 4 OZ, Gold Medal, perfekt till tivoli- eller på folkparkstemat

Popcornvagn 4 OZ, Gold Medal, perfekt till tivoli- eller på folkparkstemat

600 kr Pris grundhyra dygn 1 (exkl. moms)

300 kr Pris grundhyra dygn 2 (exkl. moms)

Hyra popcornmaskin hyr popcorn stor modell event

Popcornvagn 6 OZ , Gold Medal, perfekt till större event

Popcornvagn 6 OZ , Gold Medal, perfekt till större event

800 kr Pris grundhyra dygn 1 (exkl. moms)

400 kr Pris grundhyra dygn 2 (exkl. moms)

Få hjälp & boka direkt

Kontakta oss så hjälper vi dig att välja den utrustning som passar för just ditt event!
Oavsett om det är en liten fest eller ett stort officiellt event så har vi något som passar.