Hyra slushmaskin i Malmö

Slushmaskin i Malmö och Skåne

 

Hyra slushmaskin i Malmö, Skåne, Lund, Helsingborg och andra delar av Sverige har aldrig varit enklare, smidigare och mer praktiskt än så här. Hyr en slushmaskin av oss på Bergamunken till ditt event, företagsevenemang, privata fester, bröllop eller kalas i södra Sverige.

 

Slushens högtid är den varmare tiden på året, där sommarmånaderna juni, juli och augusti ligger i framkant, men går självklart bra att bjuda på året runt från våra smidiga maskiner! Alla älskar slush! Även eventen på våren och kick-offen på hösten har blivit en inbiten slush-tradition bland våra gäster.

 

Hyr en slushmaskin och bjud dina gäster på en svalkande Margarita eller Daiquiri på ert event, party eller “After Work”. Vi lovar, det blir en given succé bland era gäster!

Du som beställt slushmaskinen kommer snart se fördelarna med att erbjuda stora som små gäster på härligt god slush i alla möjliga färger och smaker. När dina gäster glatt tar för sig av den frysta drinken stiger humöret och stämningen rejält på festen.

Få hjälp direkt

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt utrustning till ditt event.

Slushmaskin med tre smaker att hyra i Malmö och Skåne

Slushmaskin med tre helt unika smaker finns nu att hyra av oss i Malmö och Skåne. Varför nöja sig med en liten slushmaskin med en eller två smaker när du kan få tre helt olika unika uppfriskande smaker på din härligt goda slush?

Denna slushmaskin kommer bli en riktig stämningshöjare på alla event, partyn och kalas. Tivolit och nöjesparken kan flytta hem till dig för en dag. Barnen verkligen älskar det!

Gästerna tycker speciellt om att blanda dom tre olika smakerna när dom hyr den här slushmaskinen. Kör på tre olika smaker med olika färger i maskinen, och kontrasterna blir mycket snygga. I en monter kommer folk se dom klara färgerna på långt håll. Detta beroende på att slushen lyses upp med lampor som sitter i locket på maskinen. Det tycker vi är riktigt smart!

Vår rekommendation är smakerna jordgubb, och citron/lime och blue ice..
Maskinen rymmer 3 x 10 liter, och du har alltså ca 30 liter färdig slush på en gång. Detta motsvarar cirka 120 serveringar á 2 deciliter per portion eller servering.

Få hjälp & boka direkt

Kontakta oss så hjälper vi dig att välja den utrustning som passar för just ditt event!
Oavsett om det är en liten fest eller ett stort officiellt event så har vi något som passar.