Uthyrning & försäljning av nöjesutrustning sedan 2009!
Telefon: 0730380454
Mail: [email protected] - 
Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och övriga Sverige 

Hyra trollkarl och magiker Stockholm!

Hyra trollkarl eller hyra magiker till Ditt evenemang eller kalas gör Du genom oss på Bergamunken! Vår trollkarl erbjuder trolleri av högsta klass, där alla blir nöjda!

Bergamunken samarbetar sedan en tid med Kenneth när du vill ha trollkarl på kalas, även han med säte i vackra Åkersberga norr om Stockholm.

När du behöver hyra en trollkarl eller hyra en magiker till ditt evenemang, fest, mässmonter, kalas eller annan tillställning kan du kontakta Bergamunken


Vad kostar trollkarl till barnkalas? Kontakta oss när du vill hyra trollkarl till barnkalas.


Kenneth är expert på trolleri med kan även erbjuda andra tjänster, så som:


- Scentrolleri
- Mingeltrolleri
- Buktaleri
- Barntrolleri

- Ansiktsmålning

Trolleriföreställningar till barnkalas:


I ett barns ögon är barnkalaset en av årets största händelser. Om det sen dyker upp en trollkarl som överraskning, då blir kalaset en given succé. Kenneth lovar att barnen kommer att älska föreställningen, där han hela tiden interagerar och låter dem känna sig delaktiga i allt som sker.  


Som Svensk Mästare i Barntrolleri vet Kenneth exakt hur han skall få barnens uppmärksamhet och hålla den vid liv. Föreställningen är 35 min.


Man kan även boka till en ballongshow som tar vid direkt efter föreställningen. Alla barnen får varsin ballongfigur och födelsedagsbarnet uppmärksammas med en extra stor och speciell ballong. Trolleri + ballongshow tar ca 1 timme och allt är anpassat för att kunna framföras i ett normalstort vardagsrum. Hyr en trollkarl redan idag, vi erbjuder flera olika temaföreställningar.


Då temakalas är oerhört populära erbjuder Kenneth följande temaföreställningar:

  • Swedish Magician (klassisk trollkarl i smoking)
  • Sjörövarbus med Franky Robert  (sjörövartema)
  • Tokroligt trolleribus med KENN (clowntema)
  • Djurtämjaren Birger (clowntema)


Vi ser fram emot att få göra Ditt barns kalas till en oförglömlig upplevelse.

Mingeltrolleri/Close Up:


Vem vill inte se trolleri på riktigt nära håll? Mingeltrolleri är precis som det låter en trollkarl som minglar runt. Bara det att här kommer man trolleriet riktigt nära och ofta sker det i händerna på åskådarna. Kenneth erbjuder två olika former av mingeltrolleri. Antingen så minglar han tillsammans med alla gäster som själva minglar med varandra eller så går han omkring och trollar vid borden.


För mindre grupper på upp till 12 personer är Close Up ett ypperligt allternativ till mingeltrolleri. Det är en kortare föreställning på riktigt nära håll. Så bättre möjlighet än så här får man inte att komma trollkarlen riktigt nära.

Vi har färdiga paket för olika typer av evenemang! Kontakta oss redan idag!

073 038 04 54

Lite bilder från evenemang med Kenneth!