Mjukglassmaskin med komplett Partypaket

Mjukglassmaskin med partypaket från Bergamunken!

 

Mjukglassmaskin med färdiga Partypaket kan Du som privatperson alltid hyra förmånligt hos oss på Bergamunken. Vi tycker inte att det ska behöva kosta en förmögenhet att förgylla ditt kalas, fest, party, bröllop, ja, vilket typ av evenemang du i slutet sällskap har i din släkt och vänskapskrets med en god mjukglass. Mjukglass tillverkar du snabbt och proffsigt i våra mjukglassmaskiner, som finns i flera olika storlekar, och som även finns till försäljning, om du vill ”glassa” hemma varje dag!

Du går bara in och gillar, eller ”likar” oss på vår Facebooksida innan du hämtar upp hyresprodukterna hos oss. Vi erbjuder även leverans och upphämtning av maskinerna, samt rengöring av dom efter er fest. Allt för att Du ska få en så trevlig fest eller kalas.

Är du inte medlem på Facebook? Då fixar vi såklart ändå ett Partypaket till samma förmånliga pris så att Du som kund blir riktigt nöjd! 🙂 Vi på Bergamunken gillar nöjda kunder.

Vi kan även erbjuda föreningar, organisationer och skolklasser och andra intresseorganisationer att hyra Partypaketen. Detta under förutsättning att ni sätter upp en banderoll som gör reklam för Bergamunken, gör reklam på er Facebooksida, eller gör en länk eller ett blogginlägg på er hemsida. Tillsammans kan vi alla vinna på att samarbeta och göra reklam för varandra, och på köpet kan du få ett bättre pris. Det är väl bra?

Partypaketen hyr du i ett dygn, vanligtvis i 24 timmar, men vi löser alltid upphämtning och avlämning på ett smidigt sätt för oss alla, så blir det några timmar extra är inte det hela världen. Det viktigaste är att du som kund är nöjd!

Mjukglassmaskin för hemmabruk från oss på Bergamunken, som du enkelt använder och sköter själv på ditt kalas eller party. Det kommer bli en succé, och många kunder återkommer, eftersom dom är så nöjda.

Du hämtar och lämnar maskinerna på vårt lager som vi har på Shurgard Self Storage, på Rallarvägen 20 i Åkersberga. Partypaketen finns för närvarande bara tillgängliga om du hämtar på vårt lager i Åkersberga, eller får det utkört inom Stockholm.

PS. Hyr du som företag, är du varmt välkommen att läsa mer på vår sida hyra mjukglassmaskin som vänder sig till företag.

Få hjälp direkt

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt utrustning till ditt event.

Mjukglassmaskin-lilla-partypaketet

Lilla Partypaketet 30-40 personer

Modell: Mjukglassmaskin small
Bägare och skedar: 40 st
Glasspaket 2 liters: 2 st
Rengöring efteråt: 300 kr
Utkörning & hämtning i Stockholm (3 mils radie): 900 kr
Köp till extra portion mjukglass: 6 kr per glass

600 kr Pris per dygn (inkl. moms)

Mjukglassmaskin

Mellan Partypaketet 80 pers

Modell: Mjukglassmaskin small
Bägare och skedar: 80 st
Glasspaket 2 liters: 4 st
Rengöring efteråt: 300 kr
Utkörning & hämtning i Stockholm (3 mils radie): 900 kr
Köp till extra portion mjukglass: 6 kr per glass

800 kr Pris per dygn (inkl. moms)

Mjukglassmaskin-stora-partypaketet

Stora Partypaketet 100 pers

Modell: Mjukglassmaskin LARGE
Bägare och skedar: 100 st
Glasspaket 2 liters: 5 st
Rengöring efteråt: 400 kr
Utkörning & hämtning i Stockholm (3 mils radie): 1000 kr
Köp till extra portion mjukglass: 6 kr per glass

1200 kr Pris per dygn (inkl. moms)

Mjukglassmaskin-partypaket-deluxe

Partypaket - Deluxe 60 personer

Modell: Mjukglassmaskin LARGE
Bägare och skedar: 60 st
Glasspaket 2 liters: 3 st
Rengöring efteråt: Ingår i priset
Utkörning & hämtning i Stockholm (3 mils radie): Ingår
Köp till extra portion mjukglass: 6 kr per glass

2500 kr Pris per dygn (inkl. moms)

Våra Partypaket

I alla våra Partypaket ingår Triumfglass goda mjukglassmix som är färdigblandad och bara att hälla direkt ner i maskinen!

Vi kan även erbjuda er Frozen Yoghurt mot ett tillägg, se i tabellen ovan vad det kostar. Gör en äkta yoghurtbar hemma, folk kommer bli imponerade!

Läs gärna innehållsdeklarationen på mjukglassmixen som vi använder på Triumfglass hemsida. Den med 7% använder vi på Bergamunken.

Vi tillhandahåller premium-produkter för proffsresultat på alla kalas och partyn!

Frozen-yoghurt-i-bagare-triumfglass

Välja stor eller liten mjukglassmaskin?

Med den mindre mjukglassmaskinen får du en något lösare konsistens på mjukglassen. Detta beror på att kompressorn inte är lika stark som i den större glassmaskinen. Den mindre maskinen är dock idealisk till barnkalas och mindre tillställningar. Den större glassmaskinen gör snabbare glass, och av den större maskinen får du hårdare konsistens på mjukglassen.

Mjukglassen har en lång historia, som sträcker sig tillbaka till USA på 1930-talet. Mjukglass går att köpa på flera ställen runt om i landet, i glassbarer, i gatukök och kiosker. Högsäsongen för mjukglass är självklart under Sveriges varmare årstider, våren och sommaren, men även hösten kan vara en stor glass-säsong om vädret håller i sig. Det är ju en höjdare att ta sig en god, krämig mjukglass en varm höstdag. Mums.

Mjukglass tillverkas vanligtvis i en mjukglassmaskin, med hjälp av färdigblandad mjukglassmix som man bara häller ner i mjukglassmaskinen. Den bör förvaras kallt, för att mjukglassen snabbare ska frysas. Mjukglass är mjukare än vanlig glass, och innehåller oftast luft, för att få en krämigare konsistens. Mjukglass serveras oftast i bägare, våffla eller strut, eller varför inte till nygräddade våfflor? Bara fantasin sätter gränserna. Inom några minuter har du färdig mjukglass med Bergamunkens large mjukglassmaskin, som du kan hyra här uppe i det stora partypaketet. Med en riktig spak, stjärnform och fast mjukglass får du glass kiosken flyttad hem till dig. Det kommer bli succé!

Tillbehör som strössel, nötkross, jordgubbar, hallon, blåbär, vinbär och andra frukter, samt grädde och olika toppings, såser och strössel, gör mjukglassen till en ljuvligt god mjukglassdessert. Varför inte krossa lite kaksmulor och hälla över mjukglassen? Bara fantasin sätter gränserna för hur du vill servera din glass!

I Sverige äter vi näst mest glass i hela Europa, med cirka 360 ton per vecka, det blir 20 glassar som äts i Sverige varje sekund! Det är en hel del det. Glassens dag firar vi i Sverige den 24 mars 2017.

Mjukglass-i-bagare-triumfglass-1

1 dygns hyra ingår, men vi löser alltid hämtning och avlämning på ett smidigt sätt för dig som kund! Vi på Bergamunken kallar det kundservice!

Få hjälp & boka direkt

Kontakta oss så hjälper vi dig att välja den utrustning som passar för just ditt event!
Oavsett om det är en liten fest eller ett stort officiellt event så har vi något som passar.