Uthyrning & försäljning av nöjesutrustning sedan 2009!
Telefon: 0730380454
Mail: [email protected] - 
Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och övriga Sverige 

Hyra sockervaddsmaskin i Göteborg hos Bergamunken

Hyra sockervaddsmaskin i Göteborg har aldrig varit enklare. Du hyr enkelt och tryggt av Bergamunken i Göteborg! Hyr sockervaddsmaskinen till tivolitemat, folkparkstemat, marknaden, cirkustematfestivalen, gårdsfesten eller liknande. Den här maskinen gör cirka 200 strutar med sockervadd i timmen!  Du hinner knappt med den vill jag lova...Det enda du behöver är strösocker. Vi har färdigt socker i olika färger, kontakta oss för mer information!


Accu kontroll gör att du alltid har rätt volt till elementet vilket i sin tur alltid ger en perfekt sockervadd.

Auto cool down gör att maskinen kyler sig själv när du stänger av den. Genialt tycker Bergamunken!

Lock n Go handtaget gör denna maskin perfekt för dig som hyr. När du är färdig med tillverkningen fäller du upp handtaget som då låser spinnarhuvudet och samtidigt ger dig ett perfekt handtag att bära maskinen med.


Kommer komplett med 25" aluminiumskål.

Du vet väl att sockervadd har en bruttovinst98%, säljer du mycket tjänar du stora pengar!

2 kg strösocker räcker till minst 60 stora sockervaddar

En sockervadd innehåller ungefär 2 sockerbitar, ca 10 gram socker! Det kanske du inte trodde va?

 

Pris grundhyra dygn 1:

 

Privatpersoner betalar priset inklusive moms:

Sockervaddsstrutar, sockervaddspinnar

Kallas även sockervadds strutar eller sockervadds pinnar. Strutar till för sockervadd.

Levereras i kartong om 300 stycken, eller 1000 stycken, eller så köper du dom lösa, då hämtar du på vårt lager i Göteborg.

Priser sockervaddsstrutar:
 1-299 stycken (lösa)
 300 stycken i en kartong:
 1000 stycken i en kartong:
Sockervaddsstrutar
2 kr+moms/styck
1,60 kr+moms/styck
 80 öre+moms/styck
Sockervaddsstrutar (Privatpersoner)
2,50 kronor inkl.moms
2 kronor inkl. moms
 1,60 kronor inkl. moms
 Leveransavgift när vi skickar direkt
 (Hämtas på vårt lager i Göteborg!)
200 kr+moms (250 kr inkl.moms)
 200 kr+moms (250 kr inkl. moms) 

Spunnet socker, sockervadd, hur går tillverkningen till?

Spunnet socker, även kallat sockervadd, består faktiskt inte av något annat än socker och eventuella färgämnen för att få en häftig färg, som rosa eller blå. Det är synnerligen enkelt att framställa, om man har rätt sorts sockervaddsmaskin. 


I mitten av maskinen, i det så kallade huvudet, häller man socker som sedan värms upp, så att sockret övergår från kristallin till flytande form. När skålen (huvudet) roterar, tvingas det flytande sockret genom en rad små hål som sitter i själva kanten på huvudet. Så snart sockret kommer ut från huvudet och kontakt med luften kyls det ned och blir poröst. Det får då aldrig riktigt tid att kristallisera fullständigt igen utan bildar istället de långa, välkända sockertrådarna, som vi kallar för spunnet socker, eller sockervadd. I byttan runt skålen med flytande socker samlas trådarna längs kanten. 


Om man sticker ned en sockervaddsstrut, även kallad sockervaddspinne längs kanten, fastnar sockertrådarna på struten, och man har spunnet socker som är redo att ätas. Häller man vatten över en pinne med spunnet socker, löses sockertrådarna omedelbart upp, och man kan se att alltihop består av enbart två matskedar socker.


Vi på Bergamunken hjälper dig med sockervaddsmaskin, sockervaddspinnar, socker, leverans, upphämtning och rengöring. Vi kan även bistå med en sockervaddstillverkare om du inte själv vill stå och göra sockervadd. Vi kan säga såhär, det är rätt kladdigt, men otroligt roligt att göra!