Hyra juicemaskin

Hyra juicepress

Hyra juicepress eller juicemaskin gör du självfallet av oss på Bergamunken. Servera en färskpressad juice till dina besökare. Varför inte i mässmontern eller på frukostmötet? En juice är alltid ett uppskattat inslag, och innehåller dessutom massor av vitaminer och mineraler, som folk sällan tackar nej till.

Hur funkar det att hyra en juicemaskin?

Våra juicemaskiner delar och skär frukten i två delar och pressar frukten till juice direkt ner i glaset. Detta minimerar risken att du ska få smak av skal i juicen, eller få skalrester i juicen. Du behöver alltså bara fylla på juicepressen med apelsiner eller lime, och trycka på knappen för att få nypressad juice. På detta sätt minimerar man risken att juicen tappar nyttiga egenskaper på sin väg ner i glaset, och att juicen förorenas.

Perfekt i montern på mässan och företagseventet

Juice gillas skarpt av vuxna besökare och har du en juice att bjuda på blir det enkelt för dig att få en första kontakt med dina gäster på en mässa. Vem kan motstå en god och nyttig juice?

Få hjälp direkt

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt utrustning till ditt event.

Det ska vara enkelt att bjuda på färskpressad juice

Det är enkelt att bjuda på färskpressad juice. Det enda du behöver är en maskin av oss, samt frukter som apelsiner, lime eller andra citrusfrukter som passar maskinen. Vi ordnar med färska frukter när du hyr juicemaskinen av oss.

Helhetslösning

Vi sköter rengöringen och leveransen och upphämtningen, det behöver du inte tänka på!

Vi kan även ordna med apelsiner eller andra frukter enligt dina önskemål. Lime fungerar också bra att pressa med den här maskinen.

Färskpressat i Stockholm

För närvarande kan vi erbjuda uthyrning av juicepress i Stockholm. Vi har möjlighet att skicka maskinen över resterande delar av Sverige, men kan då inte ordna med installation på plats.

Positiva hälsoeffekter att dricka apelsinjuice

Att dricka apelsinjuice har flera positiva hälsoeffekter för kroppen. Det är faktiskt mer hälsosamt att dricka apelsinjuice, än att äta själva frukten sägs det i vissa rön. Eftersom apelsinens beståndsdelar är mycket mer koncentrerade i dess juice gör den mer hälsosam än själva frukten i sig. Den är bra för diabetiker då den innehåller mycket lite socker, och har vätskedrivande effekter. Apelsinjuice ökar ämnesomsättningen i kroppen, vilket är positivt om du vill gå ner i vikt.

Hyra-juicemaskin-juicepress

Juicepress Zumex Soul

Juicepress Zumex Soul

Kapacitet ca 12 apelsiner per minut
Enkel att hantera och tömma spillbricka

1500 kr Pris grundhyra dygn 1 (exkl. moms)

Pressapelsiner till juicepress och juicemaskin

Juicepress Zumex Soul

Pressapelsiner

Minsta beställning är 15 kg

Maila för offert

Hyr en juicepress med snygg design och funktion från Zumex

Hyr en juicepress med snygg design och funktion från Zumex

Hyr en smidig och enkel juicepress av oss på Bergamunken. Med bara ett knapptryck har du en helt nypressad juice. Med en snygg design och funktionalitet blir Zumex Soul juicepress snart en klar favorit. Det är enkelt, smidigt och väldigt uppskattar av gäster som besökare att få en färskpressad juice vart man än befinner sig. Perfekt på mässan, på frukostmötet eller på hälsoaktiviteten på jobbet.

Zumex Soul – Färskpressad juice snabbt

12 frukter per minut ger dig 25 cl färskpressad juice på cirka 15 sekunder.
Enkel rengöring med löstagbara delar som du enkelt sköljer av eller lägger för disk i diskmaskinen.

Produktinformation:

Mått: 260 x 435 x 430 mm
Pressar: Apelsin, lime och citroner
Antal apelsiner per minut: 12 stycken
Vikt: 17 kg
Anslutning: 240V 50Hz
Effekt: 42 W

1500 kr Pris grundhyra dygn 1 (exkl. moms)

Hyra-juicemaskin-juicepress

Få hjälp & boka direkt

Kontakta oss så hjälper vi dig att välja den utrustning som passar ditt event!
Oavsett om det är en liten fest eller ett stort officiellt event så har vi något som passar.