Hyra chokladfontän

Hyra chokladfontän

Hyra chokladfontän gör du smidigt och enkelt av oss här på Bergamunken. Låt chokladen flöda, och bjud dina gäster på choklad från en äkta chokladfontän.

Chokladfontän för servering av flytande och varm choklad

Chokladfontän används för att på ett trevligt sätt servera en god efterrätt innehållandes choklad. Fontänen håller chokladen tempererad till en viss temperatur, så att den hela tiden flödar fritt i chokladfontänen.

Choklad till chokladfontän

Vi kan även ordna med chokladen som du behöver för att kunna använda chokladfontänen på bästa möjliga sätt. Vi har mörk choklad, vit choklad eller ljus choklad. Ett tips är att hyra två fontäner för att köra på två olika alternativ för dina gäster. Det blir dels roligare, och mindre köer när gästerna sprids ut.

Chokladfontän barn

Barn älskar sötsaker, och oftast är choklad en riktig hit. Med olika tillbehör så blir en chokladfontän ett perfekt sätt att göra ett roligt och spännande dessertbord för barnen liknande en godisbuffé.

Uppskattade tillbehör till fontänen

Uppskattade tillbehör att servera till din fontän är marshmallows, jordgubbar, vindruvor, ananas, äpple, mango, kex, ja bara fantasin sätter gränser på hur du kan servera.

Fruktspett och grillpinnar

Ett tips är att göra färdiga fruktspett som du snyggt ställer upp bredvid fontänen. Det går snabbare, blir inte lika mycket kladd och är otroligt uppskattat av alla gäster.

Värm upp chokladen innan, gärna med lite kokosfett i chokladen

Innan du häller ner chokladen i chokladfontänen ska du värma upp den försiktigt i vattenbad. Man kan blanda i lite olja eller kokosfett för att chokladen ska flöda fritt i fontänen. Fråga oss om hur du ska göra. Sedan startar du fontänen och fyller upp den med den smälta chokladen.

Nyttigt med choklad?

Det finns flera artiklar på nätet om att choklad är nyttigt, och det är ju bara positivt tycker vi på Bergamunken. Choklad kan minska risken för stroke, dämpa inflammationer, ger dig bättre hy och blod samt gör dig gladare. Här kan du läsa om 10 otroliga fördelar med mörk choklad.

Kontakta oss för ett kostnadsförslag

Kontakta oss idag för ett kostnadsförslag på en chokladfontän till ditt evenemang. Varmt välkommen till oss på chokladmunken!

Få hjälp direkt

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt utrustning till ditt event.

Hyra chokladfontän SMALL 3 våningar

Chokladfontän small är vår minsta chokladfontän, men den är otroligt smidig och perfekt på det mindre eventet, kalaset eller partyt. Hyr flera stycken och du kan ha olika typer av choklad till dina gäster.

Med sina 3 våningar rymmer denna fontän ca 1,5 kg choklad. Den är tillverkad av rostfritt stål och är enkel att rengöra. Ett reglage framtill för att slå på och av motorn, samt ett för att slå på och av värmen.

Individuellt ställbara fötter för enklare justering.

Rymmer ca 1,5 kg choklad

Hyra chokladfontän
Kakao bönor chokladfontän

Teknisk info:
Vikt: 2 kg. ca mått: 40 cm hög, 20 cm diameter. 200 watt.

600 kr
Pris grundhyra dygn 1 (exkl. moms)

Hyra chokladfontän XXL 6 våningar

Chokladfontän XXL är vår största chokladfontän med kapacitet på 8 kg eller 8 liter choklad (minst 3 kg choklad). Med sina 6 våningar är detta en riktigt stor chokladfontän i rostfritt stål, som är enkel att rengöra.

Med ett effektfullt värmeelementet på 300 watt värmer fontänen snabbt upp chokladen till önskad temperatur och håller dem varm under en längre tid. Temperaturen justeras med inställningen framtill till mellan 30–150 °C. Termostaten reglerar därefter temperaturen automatiskt och håller innehållet flytande. Den robusta konstruktionen säkerställer att fontänen kan arbeta mellan 10–12 timmar, utan problem.

Individuellt ställbara fötter för enklare justering och för fritt flöde av chokladen.

Hyra chokladfontän XL Stockholm

Teknisk info:
Vikt 12 kg. ca mått: 40 cm bred och 90 cm hög. Totalt: 300 watt.

1000 kr
Pris grundhyra dygn 1 (exkl. moms)

Choklad ljus & mörk chokladfontän

Vi har ljus eller mörk choklad i pellets form som snabbt smälter som du enkelt och smidigt häller ner direkt i chokladfontänen. Den ljusa chokladen innehåller 41% kakao, den mörka 70% kakao.
Kommer i förpackning om 5 kg.

Choklad till chokladfontän

5 kg påse

Mejla oss för ett kostnadsförslag

Vit choklad till chokladfontän

Vi har vit choklad i pellets form som snabbt smälter som du enkelt och smidigt häller ner direkt i chokladfontänen. Denna vita choklad av hög kvalitet och har en balanserad sötma och smak av mjölk.
Kommer i förpackning om 5 kg.

Vit choklad till chokladfontän

5 kg påse

Mejla oss för ett kostnadsförslag

Chokladfontän blir en succé på ditt event i Stockholm

Chokladfontän

Få hjälp & boka direkt

Kontakta oss så hjälper vi dig att välja den utrustning som passar för just ditt event!
Oavsett om det är en liten fest eller ett stort officiellt event så har vi något som passar.