Hyra våffeljärn

Hyra våffeljärn

Hyra våffeljärn och köpa våffeljärn gör du hos oss på Bergamunken. Vi säljer våffelmix, spray och tillbehör du behöver till ditt event med våfflor.

Oavsett om du önskar belgiska våfflor eller vanliga traditionella våfflor har vi våffeljärnen som du behöver.

Vanliga våfflor

Vanliga våfflor tillverkas enligt sedvanlig tradition med ett klassiskt våffeljärn liknande hjärtformar. Mjöl, bakpulver, ägg, smör och mjölk är vanligt ingredienser när man gör vanliga traditionella våfflor. Serverade med sylt och en klick grädde är det svårt att motstå en nygräddad våffla.

Belgiska våfflor

Belgiska våfflor kommer ursprungligen från Bryssel, är fyrkantiga och har en lite sötare karaktär än dom våfflor vi är vana med här i Sverige. Med strösocker och vaniljsocker i smeten och ibland kolsyrat vatten, gör att karaktären på dessa våfflor blir lite annorlunda. Belgiska våfflor är oftast pudrade med florsocker och färska bär som jordgubbar, hallon och blåbär.

Servering av våfflor på event

Varmt välkommen till oss på Bergamunken. Vi kan det här med våfflor. Hos oss är det våffeldag varje dag på året, och inte bara på våffeldagen den 25 mars. Vi serverar även våfflor på event på ditt företag eller annan tillställning, med vår personal och tar med alla tillbehör som behövs.

Få hjälp direkt

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt utrustning till ditt event.

belgisktvaffeljarn_49116955

Hyra belgiskt våffeljärn

Hyra belgiskt våffeljärn

200 kr Pris grundhyra dygn 1 (exkl. moms)

411789

Hyra Åvikens dubbla Våffeljärn

Hyra Åvikens dubbla Våffeljärn

200 kr Pris grundhyra dygn 1 (exkl. moms)

Hyra belgiskt våffeljärn

Hyra våffeljärn för Belgiska våfflor gör du hos oss på Bergamunken!

Våffeljärnet har reglage för värme. Det är enkel att rengöra, och luktar otroligt gott och drar till sig mycket människor! Hyr ett våffeljärn idag!

Belgiska våfflor är en större och fyrkantigare, tjockare frasig våffla som är mycket uppskattad ute i Europa, och den är på frammarsch även i Sverige.

Testa du också!

Vi har 6 stycken våffeljärn av denna sort!

200 kr Pris grundhyra dygn 1 (exkl. moms)

belgisktvaffeljarn_49116955

Hyra Åvikens dubbla Våffeljärn

Hyr våffeljärn med dubbla laggar, som har en styrka på 1650W. Plattorna har non-stick beläggning som gör det enkelt att rengöra och så släpper våfflorna lätt. Du kan även göra varma smörgåsar i den med gott resultat. Handtagen blir inte heta vid användandet.

 

 • Servera med sylt och grädde eller glass för 25 kronor!
 • För dig kostar det cirka 5 kronor/portion!

200 kr Pris grundhyra dygn 1 (exkl. moms)

411789

Våffelmix 10X1 kg påse

Med tydliga anvisningar angående blandningsförhållanden och det mycket enkla tillvägagångssättet för att få underbara belgiska våfflor varje gång. Vår mest populära våffelmix för äkra bryssel waffels.

Mer info om våffelmixen

 • 10 x 1 kg pulver mix till bryssel våfflor
 • Äkta bryssel våfflor
 • ca 20-30 våfflor per 1 kg påse med mix
 • ca 200-300 våfflor per hel kartong
 • Beställningsvara
 • Frakt tillkommer

Historiskt recept

Mixen i denna påsen är ett historiskt recept utvecklade av våffelspecialister från våfflornas hemland, Belgien. En mjuk och luftig insida med en krispig utsida. Nästan som svenska frasvåfflor, himmelskt goda. Inte speciellt söt eller salt, så denna våfflan kan du även lägga på mer matiga ingredienser på, typ lax, rom, cream fraishe osv. Bara fantasin sätter gränserna vad du kan tänkas servera dina gäster!

1100 kr Pris (exkl. moms)

Vaffelmix-belgisk

Färdiga Belgiska Våfflor

Färdiga underbara Belgiska Våfflor för dig som inte vill eller kan grädda själv. Förvaras i rumstemperatur. Värm några minuter i ugnen eller i brödrost (större modell) eller varför inte i en klämgrill.

Lite mer info om våfflorna:

 • Paketerade i hygienisk singelpack för enklaste hantering
 • 24 våfflor per kartong á 90g per våffla
 • Håller ca 30 dagar i rumstemperatur
 • Levereras frysta
 • Beställningsvara
 • Frakt tillkommer

Smdigt, enkelt och inget svinn

Med dessa förpackade våfflor får du inget svinn och minimalt med jobb. Enklare och smidigare kan det inte bli. Det blir knappt någon disk heller. Tänk på all tid du sparar med dessa våfflor.

  220 kr Pris grundhyra dygn 1 (exkl. moms)

  10 kr +moms per våffla

  vaffla

  Rapsona fettspray

  Speciellt framtaget för våffeljärn i syfte att hålla järnen rena och hindra att våfflan fastnar.

  Spraya våffeljärnet innan användning, speciellt om det har stått ett tag. Man ska alltid spraya även efter rengöring av järnet, när man förvarar det i kartong eller på lager för att förlänga våffeljärnets livslängd!

  Denna spray är mycket effektiv!

  Produktbeskrivning
  Rapsona är en helvegetabilisk olja i flytande form i praktisk sprayflaska. Oljan har god släppvärkan och kan användas till våffeljärn, plåtar, brödformar, muffinsformar och där du kan tänkas behöva. Sprayflaskan gör det ekonomiskt att använda Rapsona spray då det inte går åt speciellt mycket fett.

  Arbetsbeskrivning
  Före användning så skakar du flaskan kraftigt. Håll flaskan ca. 20 cm från den yta som ska sprayas. Spruta ett mycket tunt skikt. OBS Får ej sprutas mot heta föremål eller öppen eldlåga.

  100 kr (exkl. moms)

  Fettspray Rapsona

  Round Belgian Waffle Baker

  Waffle Dog Baker

  Hyra-vaffeljarn-belgiska-vafflor-bergamunken-2

  Få hjälp & boka direkt

  Kontakta oss så hjälper vi dig att välja den utrustning som passar ditt event!
  Oavsett om det är en liten fest eller ett stort officiellt event så har vi något som passar.