Hyra Frozen Yogurt maskin

Häng på Frozen Yoghurt trenden Du också!

Hyr frozen yoghurt maskin av oss på Bergamunken. Alla våra mjukglassmaskiner passar även för frozen yoghurt, ett lättare alternativ än mjuklgass.

Frusen yoghurt, som det kanske kallas på svenska, är en glassliknande dessert, där yoghurt ersätter den mjölk, det matfett och de ägg som används i vanlig glass.

Läs mer om våra mjukglassmaskiner här, som även funkar för frozen yoghurt! Om du istället vill servera mjukglass så kan du såklart hyra mjukglassmaskin istället. Läs mer på den specifika sidan.

Vår frozen yoghurt mix i pulverform, blandas enkelt med mjölk.

Varför inte köpa ekologisk mjölk, och erbjuda ett bättre ekologiskt alternativ till dina kunder? Eller varför inte köpa laktosfri mjölk så kan fler av dina kunder äta din goda yoghurtglass. 

Kontakta oss för mer information om vår frozen yoghurtmix, som tillverkas i Italien, glassens hemland!

Få hjälp direkt

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt utrustning till ditt event.

Frozen yoghurt, vad är det?

Frozen yoghurt eller som det även kan kallas frozen yoghurt är ett perfekt komplement till den vanliga traditionella mjukglassen. Frozen yoghurt äts ofta tillsammans med en rad olika tillbehör för att sätta lite extra guldkant på yoghurtglassen. I Sverige finns det flera stora kedjor som serverar yoghurtglass ur väggen och där man själv kan gå och ta olika tillbehör som strössel, jordgubbar och toppings. Det har blivit populärt och du kan nu hitta dessa yoghurtbarer i flera gallerier runt om i Sverige. Vår yoghurt som vi använder oss av kommer från yoghurtens hemland, Italien.

Tillbehör till frozen yoghurt

Strössel och frukter samt bär är nog det vanligaste tillbehören som våra kunder väler att servera sin frozen yoghurt med. Det kan vara allt från chokladströssel till kulörtströssel, minimaränger till chokladsås och kolasås. Här på bilden nedan så har kunden valt att servera med följande tillbehör sett till vänster i bild:

  • Mini marshmallows
  • Gelehallon
  • Jelly beans i olika färger
  • Choklad strössel
  • Kulört, blandat strössel
  • Minimaränger, rosa
  • Minimaränger, vita
  • Kolasås, kolatopping
  • Chokladsås, chokladtopping

Vi har även lagt lite blommor runt för att det ska få en exotisk känska. Vår kund ville få känslan av att koppla bort jobbet en stund, även fast själva bjudningen var på kontoret. Det blev otroligt uppskattat och många av dom anställda på företaget kom och tog frozen yoghurt glass flera gånger.

Profilerade bägare med er egna logga

Vi kan även trycka upp glassbägare med tryck om ni vill profilera er lite extra när ni bjuder på er frozen yoghurt. Kontakta oss för mer information.

Frozen yoghurt maskin med topping
Här visar vi ett serveringsförslag för tillbehör till din frozen yoghurt glass

Få hjälp & boka direkt

Kontakta oss så hjälper vi dig att välja den utrustning som passar ditt event!
Oavsett om det är en liten fest eller ett stort officiellt event så har vi något som passar.