Popcornmaskin med komplett Partypaket

Popcornmaskin med partypaket från Bergamunken!

Popcornmaskin med färdiga Partypaket kan Du som privatperson alltid hyra förmånligt hos oss på Bergamunken. Vi på Bergamunken tycker inte att det ska behöva kosta en förmögenhet att förgylla ditt barns kalas, fest, bröllop, ja, vilket typ av evenemang du i slutet sällskap har i din släkt och vänskapskrets. Popcorn tillverkar du snabbt och proffsigt i våra popcornmaskiner, som även finns till försäljning, om du vill poppa popcorn hemma varje dag! Våra popcornmaskiner kan skötas av barn, men vi rekommenderar ändå alltid en vuxens sällskap, eftersom man hanterar olja och värme.

Gilla oss på Facebook & Instagram

Du går bara in och gillar, eller ”likar” oss på vår Facebooksida innan du hämtar hyresprodukterna. Är du inte medlem på Facebook? Då fixar vi såklart ändå ett Partypaket till samma förmånliga pris så att Du som kund blir riktigt nöjd! 🙂

Privatperson, skolklass eller föreningar, tjäna extra pengar

Vi kan även erbjuda skolklasser, organisationer, företag, föreningar och andra intresseorganisationer att hyra Partypaketen av oss. Detta ger vi er under förutsättning att ni sätter upp en banderoll som gör reklam för Bergamunken under ert evenemang, gör reklam på er Facebooksida, eller gör en länk eller ett blogginlägg på er hemsida. Tillsammans kan vi alla vinna på att samarbeta och göra reklam för varandra. Vi på Bergamunken ♥ bloggare. Tjäna extra pengar till skolklassen eller föreningen och sälj popcorn!

Smidigt att hämta & lämna hos oss

Du hämtar och lämnar maskinerna på vårt lager som vi har på vårt lager på Polygonvägen 47 i Täby strax norr om Stockholm. Partypaketen finns för närvarande bara tillgängliga om du hämtar på vårt lager i Täby, eller får det utkört inom Stockholm.

Partypaketen hyr du vanligtvis i ett dygn (24 timmar), men vi löser alltid upphämtning och avlämning på ett smidigt sätt för oss alla, så blir det några timmar extra är inte det hela världen. Bara du är nöjd!

Partypaketen finns i Stockholm

Hyra popcornmaskin i Stockholm med ett komplett partypaket gör du självklart smidigt och billigt av oss här på Bergamunken!

Få hjälp direkt

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt utrustning till ditt event.

Popcornmaskin-mellan-partypaket

Lilla Partypaketet - 50 portioner popcorn & strutar

Modell: Popcornvagn 4 OZ
Popcornstrutar i paketet: 50 st
Popcorn-portions-påsar med majs, salt & fett: 50 port.
Rengöring efteråt: 200 kr
Utkörning & hämtning i Stockholm (3 mils radie): 1500 kr
Köp till extra portion, pris per strut med popcorn: 8 kr/strut
Betalning: Swish (ej kort eller faktura)

700 kr Pris/dygn (inkl. moms)

Popcornmaskin-mellan-partypaket

Mellan Partypaketet - 80 portioner popcorn & strutar

Modell: Popcornvagn 4 OZ
Popcornstrutar i paketet: 80 st
Popcorn-portions-påsar med majs, salt & fett: 80 port.
Rengöring efteråt: 200 kr
Utkörning & hämtning i Stockholm (3 mils radie): 1500 kr
Köp till extra portion, pris per strut med popcorn: 8 kr/strut
Betalning: Swish (ej kort eller faktura)

800 kr Pris/dygn (inkl. moms)

Popcornmaskin-stora-deluxe-partypaketet

Stora Partypaketet - 100 portioner popcorn & strutar

Modell: Popcornvagn 4 OZ
Popcornstrutar i paketet: 100 st
Popcorn-portions-påsar med majs, salt & fett: 100 port.
Rengöring efteråt: 200 kr
Utkörning & hämtning i Stockholm (3 mils radie): 1500 kr
Köp till extra portion, pris per strut med popcorn: 8 kr/strut
Betalning: Swish (ej kort eller faktura)

900 kr Pris/dygn (inkl. moms)

Popcornmaskin-stora-deluxe-partypaketet

Stora Partypaketet - Deluxe - 160 portioner popcorn

Modell: Popcornvagn 4 OZ
Popcornstrutar i paketet: 160 st
Popcorn-portions-påsar med majs, salt & fett: 160 port.
Rengöring efteråt: Ingår i priset!
Utkörning & hämtning i Stockholm (3 mils radie): 1500 kr
Köp till extra portion, pris per strut med popcorn: 8 kr/strut
Betalning: Swish (ej kort eller faktura)

1 500 kr
Pris/dygn (inkl. moms)

Partypaket info

Popcornstrutar

Popcornstrutar från popcornens hemland USA. Popcornstrutar ingår också i våra partypaket, för att få den där lite gammaldags marknadskänslan, precis som på nöjesparken.

 

Vi erbjuder proffsutrustning för proffsresultat på alla kalas och partyn!

Popcornstrutar-popcornmaskin

Popcornportionspåsar till popcornmaskin

För perfekt resultat vid varje poppning använder vi oss av färdiga majspåsar med majskorn, kokosolja och smörsalt. I alla våra Partypaket ingår portionsförpackade påsar med majs, salt & fett för att få riktigt goda biopopcorn.

Proffsutrustning för proffsresultat på alla kalas och partyn & en given succé!

Popcorn-majs-salt-fett-popcornmaskin-1

Lite fakta om popcorn

Popcorn började säljas redan vid år 1912 på biografer runt om i USA, och maskinerna användes även flitigt på marknader och andra tillställningar. År 1885 tillverkades världens första patenterade popcornmaskin av familjeföretaget Charlie Cretors i Chicago.

Popcorn i Nordamerika

Men redan innan det så var det indianerna i Nordamerika som upptäckte, eller snarare uppfann popcornen, så som vi är vana att se dom idag. Av en slump råkade några majskorn hamna i en brinnande eld, och efter en stund poppade det till från elden, och popcornen är till. Popcornen kom att bli viktiga som presenter till gäster, även fast indianerna först trodde att popcornen var en ond ande som exploderade i elden. Dom kallade popcornen för det ”vita guldet”. Sägnerna säger att till och med Columbus välkomnades till USA med varma, nypoppade popcorn.

Fattiga fick råd med popcorn

Under 1920-talet blomstrade popcorn industrin, till skillnad mot många andra branscher. Även fattiga hade råd med popcorn, som under samma period ansågs som ett billigt lyxigt tilltugg. När mikrovågsugnen introducerades experimenterades det mycket med popcorn. Mikro popcorn är idag den vanligaste förekomsten av popcorn, som man köper i paket i matbutiken.

Majskornet är grunden till popcorn

Popcorn framställs, kanske som ni redan förstått, från majs. Man torkar majsen på ett speciellt sätt, så viss fuktighet finns kvar i kärnan på själva popcornet. Det är sedan fukten inuti själva popcornet som får popcornet att explodera, poppa, när det värms upp och spricker.

Kvaliteten på majset

Majsens kvalitet har också en stor betydelse för resultatet vid själva poppningen. Bergamunkens majs är av hög kvalitet, och kommer från en av världens största producenter av majs, från Weaver popcorn. Majsen får inte förvaras för torrt, för då kan ångan från popconen försvinna, och man får ett dåligt resultat med små popcorn kärnor och mycket opoppade popcorn, svinn, eftersom det finns för lite fukt inuti själva popcornkärnan.

Våtpoppade popcorn

Våtpoppade popcorn är det vanligaste sättet att poppa popcorn på, då vanligtvis genom att använda olja och majs, där majsen sugs upp i dom färdiga popcornen. Varmluft används också vid poppning av popcorn, dock oftast vid större produktioner och i fabriker. Efteråt läggs popcornen på ett bord eller i en trumma, där dom sprayas med olja när dom är färdigpoppade, för att saltas.

Salta popcorn

Salt är det vanligaste vi i Sverige strör över våra popcorn, och möjligtvis smör. I andra länder som Tyskland och Storbritannien är socker det vanligaste man strör över sina popcorn. I popcornens hemland, USA, är specialkryddor och smör vanligast. I vissa råd påstås det till och med att popcorn kan vara nyttigare än grönsaker! Det är antioxidanterna i skalen på popcornen som är nyttiga. Så mer popcorn till svenska folket!

Popcorn på marknad

Popcorn hittar du vanligtvis på biografer, marknader och på nöjesfält. Där har man möjlighet att köpa varma popcorn i en popcornbägare eller popcornstrut. Men med Bergamunken kan du nu servera popcorn i stort sett vart som helst!

Profilera ditt företag

Vi kan även hjälpa er profilera era popcornstrutar, om ni vill ha ett speciellt tema, bilder eller liknande på popcornstruten. (källa Wikipedia & fritt skrivet)

Popcornmaskin

Konsten att välja rätt partypaket

Vi har 4 olika partypaket med popcornmaskin att välja mellan. Välj det paket som passar dig bäst, från 20 personer, till 80 portioner. Vårt populäraste partypaket är det stora partypaketet. Där ingår både popcornmaskin, popcornvagn, popcornstrutar och popcorn-kit med majs, kokosfett och smörsalt.

Lilla partypaketet

Lilla partypaketet innefattar popcornmaskin, popcornstrutar till 20 personer och popcorn till det.

Mellan partypaketet

Mellan partypaketet innefattar också en popcornmaskin, popcornstrutar till 50 personer & popcorn till det.

Stora partypaketet

Stora partypaketet innefattar en popcornmaskin på vagn, popcornstrutar till 80 personer & popcorn till det.

Deluxe partypaket

Deluxe-partypaketet innefattar en popcornmaskin på vagn, popcornstrutar till 160 personer och popcorn.

Vi sköter rengöring, leverans och hämtning

Rengöring, leverans och upphämtning kan köpas till respektive partypaket. Du väljer själv hur mycket du själv ska göra, eller kör ett all inklusive alternativ. Köp till fler portioner om du inte tror att det räcker. 4-5 kronor per strut kostar det.

Gör succé på ditt party med våra goda popcorn

Doften av nypoppade popcorn kommer bli en succé på ditt party. Många av våra kunder hyr maskiner till bröllop och 40 eller 50-års fester. Riktigt lyckat har det blivit, och popcornmaskinerna har fått resa Sverige runt för att servera sugna gäster på nypoppade popcorn. Våra popcornmaskiner går enkelt att dela från vagnen, så den är enkel att transportera och tar lite plats.

Bergamunken-partypaket

Här i vår Youtube video kan du se när vi poppar popcorn från vår popcornmaskin

Popcornen rörs om med hjälp av pinnen i mitten på grytan, omröraren, för att sedan per automatik svämma över dom lätta grytlocken på popcornmaskinen.

När man sedan hör att det slutar poppa, vi brukar säga till 95%, då ska man vända på grytan med hjälp av handtaget och den svarta knoppen. Tryck ner och vänd grytan upp och ned, och dom nypoppade popcornen hamnar i maskinen.

Rör om och fördela saltet.

Kör ner en ny majs, salt och fettpåse på en gång, annars bränner du grytan, eller så stänger du av dom två knapparna till vänster, omrörare och värme, och inväntar en ny poppning.

Dörrarna bör vara öppna under hela poppningen, för att slippa kondens på rutorna! Torka av rutorna med jämna mellanrum. Lycka till med poppandet!

 

Ring och boka: 073 038 04 54

1 dygns hyra ingås som standard när man hyr hos oss på Bergamunken. Vi försöker alltid lösa hämtning och avlämning på vårt lager eller hem till dig så smidigt som möjligt. Vi försöker tillgodose allas önskemål så mycket som vi kan, och sätter dig som kund i centrum.

Andreas Östlund, VD på Bergamunken

Få hjälp & boka direkt

Kontakta oss så hjälper vi dig att välja den utrustning som passar ditt event!
Oavsett om det är en liten fest eller ett stort officiellt event så har vi något som passar.