Hyra slushmaskin i Malmö och Skåne

Hyra slushmaskin i Malmö och Skåne

Hyra slushmaskin Malmö, Skåne, Lund, Helsingborg och andra delar av södra Sverige har aldrig varit enklare, smidigare och mer praktiskt än så här. Hyr en slushmaskin av oss på Bergamunken till ditt event, företagsevenemang, privata fester, bröllop eller kalas i södra Sverige.

Slushens högtid är den varmare tiden på året, där sommarmånaderna juni, juli och augusti ligger i framkant, men går självklart bra att bjuda på året runt från våra smidiga maskiner! Alla älskar slush! Även eventen på våren och kick-offen på hösten har blivit en inbiten slush-tradition bland våra gäster.

Företagsfest i Malmö och Skåne

Hyr en slushmaskin och bjud dina gäster på en svalkande Margarita eller Daiquiri på ert event, party eller “After Work” på företagsfesten i Skåne. Vi lovar, det blir en given succé bland era gäster!

Du som beställt slushmaskinen kommer snart se fördelarna med att erbjuda stora som små gäster på härligt god slush i alla möjliga färger och smaker. När dina gäster glatt tar för sig av den frysta drinken stiger humöret och stämningen rejält på festen. Att hyra slushmaskin i Malmö är enkelt och smidigt!

Malmöfestivalen och Lundakarnevalen

Ska du stå på Malmöfestivalen, varför inte servera slush? Du kan läsa mer på den här sidan om att hyra en slushmaskin till Malmöfestivalen och Lundakarnevalen i Malmö.

Få hjälp direkt

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt utrustning till ditt event.

Hyra slushmaskin Malmö med två behållare

Slushmaskin från Italienska CAB med vertikala behållare är en liten behändig slushmaskin som har en låg strömförbrukning och riktigt snygg design för alla i Skåne. Vertikala behållare gör så att du, förutom att göra slush i maskinen, även kan göra mjölkbaserade produkter i den, såsom smoothies och iskaffe.

Kontakta oss för recept och mix. Dom vertikala tankarna förhindrar och minskar även risken av skumbildning ovanpå slushen som det lätt kan bli om den står under en längre tid i maskinen.

Denna slush maskin är väldigt enkel att sköta och rengöra. På sidan av maskinen finns det knappar som möjliggör nattläge på maskinen, som gör så att förvaring och kylning fortsätter av produkten under natten med en mycket låg energiförbrukning

Slushmaskinen har två behållare på vardera 5,5 liter. Går enkelt in i en medelstor bil om man tar bort tankarna. Man bör vara två personer när man lyfter den här maskinen.

2 x 5,5 liters tankar ger dig ca 60 stycken färdiga 2 dl:s slush vid ett och samma tillfälle.

1200 kr Pris grundhyra dygn 1 (exkl. moms)
Slushmaskin-Goteborg-tre-smaker

Hyra slushmaskin med tre unika smaker i Malmö

Slushmaskin med tre helt unika smaker finns nu att hyra av oss i Malmö och Skåne. Varför nöja sig med en liten slushmaskin med en eller två smaker när du kan få tre helt olika unika uppfriskande smaker på din härligt goda slush?

Denna slushmaskin kommer bli en riktig stämningshöjare på alla event, partyn och kalas. Tivolit och nöjesparken kan flytta hem till dig för en dag. Barnen verkligen älskar det!

Gästerna tycker speciellt om att blanda dom tre olika smakerna när dom hyr den här slushmaskinen. Kör på tre olika smaker med olika färger i maskinen, och kontrasterna blir mycket snygga. I en monter kommer folk se dom klara färgerna på långt håll. Detta beroende på att slushen lyses upp med lampor som sitter i locket på maskinen. Det tycker vi är riktigt smart när du vill hyra slushmaskin i Malmö och du vill låta slushen lysa upp ditt event och bli en riktigt blickfångare!

Smaker på slushmaskin i Skåne

Vår rekommendation är smakerna jordgubb, och citron/lime och blue ice som skåningarna verkligen älskar.

Skåne ska självklart ha tillgång till en stor slushmaskin

Maskinen rymmer 3 x 10 liter, och du har alltså ca 30 liter färdig slush på en gång. Detta motsvarar cirka 120 serveringar á 2 deciliter per portion eller servering.

1600 kr Pris grundhyra dygn 1 (exkl. moms)
Slushmaskin-Goteborg-tre-smaker

Hyra slushmaskin i Skåne med två tankar

Slushmaskin med två behållare á vardera 12 liter ger dig många slush färdiga i ett nafs på ditt evenemang i södra sverige, om det så är i Malmö eller i Skåne. Perfekt om du inte önskar tre smaker på slushen, men vill ha två behållare utan att slippa fylla på maskinen under kvällen.

Maskinen är färdig efter cirka 2 timmar från det att man blandat drycken och hällt ner den i maskinen.

Drinkarna blir supergoda och gästerna kan enkelt servera sig själva under kvällen.

Varför inte göra en god margarita eller en jordgubbs daiquiri? Det är en enkel match med denna maskin!

1400 kr Pris grundhyra dygn 1 (exkl. moms)
Slushmaskin-Goteborg-tre-smaker

Slushmix i 5 liters dunk att köpa i Malmö

Följande smaker har vi att välja mellan:
Cola
Jordgubb (Strawberry daiquiri)
Lemon/lime (Margaritas)
Hallon
Piggonino (päronglass-smak)
Blue-ice
Ananas
Blåbär NYHET!
Pink ice NYHET!
Päron
Äpple

450 kr Pris (exkl. moms)

Apelsin-slush-mix-koncentrat

Få hjälp & boka direkt

Kontakta oss så hjälper vi dig att välja den utrustning som passar ditt event!
Oavsett om det är en liten fest eller ett stort officiellt event så har vi något som passar.