Mjukglassmaskin med komplett Partypaket

Mjukglassmaskin med partypaket från Bergamunken!

Mjukglassmaskin med färdiga Partypaket kan Du som privatperson alltid hyra förmånligt hos oss på Bergamunken. Vi tycker inte att det ska behöva kosta en förmögenhet att förgylla ditt kalas, fest, party, bröllop, ja, vilket typ av evenemang du i slutet sällskap har i din släkt och vänskapskrets med en god mjukglass. Mjukglass tillverkar du snabbt och proffsigt i våra mjukglassmaskiner, som finns i flera olika storlekar, och som även finns till försäljning, om du vill ”glassa” hemma varje dag! Du kan läsa mer på vår sida köpa mjukglassmaskin om du funderar på att köpa en maskin.

Gilla oss på Facebook & Instagram

Du går bara in och gillar, eller ”likar” oss på vår Facebooksida innan du hämtar upp hyresprodukterna hos oss. Vi erbjuder även leverans och upphämtning av maskinerna, samt rengöring av dom efter er fest. Allt för att Du ska få en så trevlig fest eller kalas.

Är du inte medlem på Facebook? Då fixar vi såklart ändå ett Partypaket till samma förmånliga pris så att Du som kund blir riktigt nöjd! 🙂 Bergamunken gillar nöjda kunder!

Privatperson, skolklass eller föreningar, tjäna extra pengar

Vi kan även erbjuda föreningar, organisationer, företag och skolklasser och andra intresseorganisationer att hyra Partypaketen. Detta under förutsättning att ni sätter upp en banderoll som gör reklam för Bergamunken, gör reklam på er Facebooksida, eller gör en länk eller ett blogginlägg på er hemsida. Tillsammans kan vi alla vinna på att samarbeta och göra reklam för varandra, och på köpet kan du få ett bättre pris. Det är väl bra?

Mjukglassmaskin för hemmabruk

Mjukglassmaskin för hemmabruk från oss på Bergamunken, som du enkelt använder och sköter själv på ditt kalas eller party. Det kommer bli en succé, och många kunder återkommer, eftersom dom är så nöjda.

Smidigt att hämta & lämna hos oss

Du hämtar och lämnar maskinerna på vårt lager som vi har på vårt lager på Polygonvägen 47 i Täby strax norr om Stockholm. Partypaketen finns för närvarande bara tillgängliga om du hämtar på vårt lager i Täby, Arninge, eller får det utkört inom Stockholm.

Partypaket glassmaskin i Stockholm

Partypaketen hyr du i ett dygn, vanligtvis i 24 timmar, men vi löser alltid upphämtning och avlämning på ett smidigt sätt för oss alla, så blir det några timmar extra gör det inte så mycket. Det viktigaste, att du är nöjd!

Frozen yoghurt?

Vill du ha frozen yoghurt istället för mjukglass? Kontakta oss för mer information om vad det kostar att byta till frozen yoghurt istället för mjukglass. Frozen yoghurt är dyrare än mjukglass!

Få hjälp direkt

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt utrustning till ditt event.

Hyra-grill-klamgrill-smorgasgrill-kontaktgrill-bordsgrill-tefal

Lilla Partypaketet - Cirka 40 portioner mjukglass

Modell: Mjukglassmaskin small
Bägare och skedar: 40 st
Glasspaket 2 liters: 2 st
Rengöring efteråt tillkommer: 350 kr
Utkörning & hämtning i Stockholm (3 mils radie): 1500 kr
Köp till extra portion: 15 kr per mjukglass
Betalning: Swish (ej kort eller faktura)

950 kr Pris dygn 1 (inkl. moms)

Hyra-grill-klamgrill-smorgasgrill-kontaktgrill-bordsgrill-tefal

Mellan Partypaketet - Cirka 80 portioner mjukglass

Modell: Mjukglassmaskin small
Bägare och skedar: 80 st
Glasspaket 2 liters: 4 st
Rengöring efteråt tillkommer: 350 kr
Utkörning & hämtning i Stockholm (3 mils radie): 1500 kr
Köp till extra portion: 12 kr per mjukglass
Betalning: Swish (ej kort eller faktura)

1 050 kr Pris dygn 1 (inkl. moms)

Hyra-grill-klamgrill-smorgasgrill-kontaktgrill-bordsgrill-tefal

Stora Partypaketet - Cirka 80 portioner mjukglass

Modell: Mjukglassmaskin LARGE
Bägare och skedar: 80 st
Glasspaket 2 liters: 4 st
Rengöring efteråt tillkommer: 400 kr
Utkörning & hämtning i Stockholm (3 mils radie): 1500 kr
Köp till extra portion: 10 kr/mjukglass
Betalning: Swish (ej kort eller faktura)

 

1 600 kr Hyra dygn 1 (inkl. moms)

mjukglassmaskin-partypaket-med-strossel-och-topping

Partypaket - Deluxe - Cirka 140 portioner mjukglass

Modell: Mjukglassmaskin LARGE
Bägare och skedar: 140 st
Glasspaket 2 liters: 7 st
Rengöring efteråt ingår i priset
Utkörning & hämtning i Stockholm (3 mils radie) 1500 kr
Köp till extra portion: 10 kr per mjukglass
Strössel i stor påse: 2 st. påsar ingår
Topping 900 ml flaska: 2 st. flaskor ingår

2 500 kr Hyra dygn 1 (inkl. moms)

Partypaket info

Våra Partypaket

I alla våra Partypaket ingår en riktigt god och färdigblandad mjukglassmix som du häller direkt ner i maskinen.

Vi kan även erbjuda er Frozen Yoghurt istället om du vill byta ut det mot mjukglass. Gör en äkta yoghurtbar hemma, folk kommer bli imponerade! Kontakta oss för mer info!

Fråga oss om innehållsdeklarationen på mjukglassmixen, om du vill veta vad den innehåller.

Vi tillhandahåller premium-produkter för proffsresultat på alla kalas och partyn!

Frozen-yoghurt-i-bagare-triumfglass

Välja stor eller liten mjukglassmaskin?

Med den mindre mjukglassmaskinen får du en något lösare konsistens på mjukglassen. Detta beror på att kompressorn inte är lika stark som i den större glassmaskinen. Den mindre maskinen är dock idealisk till barnkalas och mindre tillställningar. Vi rekommenderar er att använda bägare till den mindre glassmaskinen, och inte våfflor eller strutar. Den större glassmaskinen gör snabbare glass, och av den större maskinen får du hårdare konsistens på mjukglassen. Den går bra att servera i strutar och våfflor.

Mjukglassens historia

Mjukglassen har en lång historia, som sträcker sig tillbaka till USA på 1930-talet. Mjukglass går att köpa på flera ställen runt om i landet, i glassbarer, i gatukök och kiosker. Högsäsongen för mjukglass är självklart under Sveriges varmare årstider, våren och sommaren, men även hösten kan vara en stor glass-säsong om vädret håller i sig. Det är ju en höjdare att ta sig en god, krämig mjukglass en varm höstdag. Mums.

Mjukglass tillverkas i en mjukglassmaskin

Mjukglass tillverkas vanligtvis i en mjukglassmaskin, med hjälp av färdigblandad mjukglassmix som man bara häller ner i mjukglassmaskinen. Den bör förvaras kallt, för att mjukglassen snabbare ska frysas. Mjukglass är mjukare än vanlig glass, och innehåller oftast luft, för att få en krämigare konsistens. Mjukglass serveras oftast i bägare, våffla eller strut, eller varför inte till nygräddade våfflor? Bara fantasin sätter gränserna. Inom några minuter har du färdig mjukglass med Bergamunkens LARGE mjukglassmaskin, som du kan hyra här uppe i det stora partypaketet. Med en riktig spak, stjärnform och fast mjukglass får du glass kiosken flyttad hem till dig. En given succé!

Tillbehör till mjukglass blir festligare

Tillbehör som strössel, nötkross, jordgubbar, hallon, blåbär, vinbär och andra frukter, samt grädde och olika toppings, såser och strössel, gör mjukglassen till en ljuvligt god mjukglassdessert. Varför inte krossa lite kaksmulor och hälla över mjukglassen? Bara fantasin sätter gränserna för hur du vill servera din glass!

Svenskarna äter mycket glass

I Sverige äter vi näst mest glass i hela Europa, med cirka 360 ton per vecka, det blir 20 glassar som äts i Sverige varje sekund! Det är en hel del det.

Glassens dag

Glassens dag 2017 firar vi i Sverige den 24 mars. Glassens dag 2018 firar vi i Sverige den 24 mars. Glassens dag 2019 kommer förmodligen också att firas den 24 mars. Glassens dag 2020 infaller den 24 mars. Så ni förstår säkert att vi i Sverige firar glassens dag den 24 mars varje år.

Mjukglassmix Matilde

1 dygns hyra ingås som standard när man hyr hos oss på Bergamunken. Vi försöker alltid lösa hämtning och avlämning på vårt lager eller hem till dig så smidigt som möjligt. Vi försöker tillgodose allas önskemål så mycket som vi kan, och sätter dig som kund i centrum.

Andreas Östlund, VD på Bergamunken

Få hjälp & boka direkt

Kontakta oss så hjälper vi dig att välja den utrustning som passar ditt event!
Oavsett om det är en liten fest eller ett stort officiellt event så har vi något som passar.