Hyra jultomte i Stockholm

Hyra jultomte i Stockholm

Hyra jultomte i Stockholm gör du självklart av oss på Bergamunken. Det blir ingen riktig jul utan våran mysiga och trevliga jultomte, det kan vi lova. Oavsett tid på året så är en jultomte alltid ett uppskattat inslag. Man kanske föredrar att han kommer runt jul, vilket självklart är högsäsongen även för vår jultomte. Men han kan tomta året runt. Du kanske vill ha en julfest mitt i sommaren?

Ibland kanske du inte ser jultomten, för han är rätt anonym av sig. Varför inte bjuda in jultomten hem till ditt hem, med din familj, släkt och vänner, för en kopp glögg, trevligt sällskap och för lite paketutdelning?

Tomten tar med sig julklapparna

Vi tar med oss paket som vi hämtar i förväg, för att barnen ska få en så trevlig bild som möjligt av vårt besök. Det blir en jultomte på riktigt, med andra ord.

Tomte i köpcentrum eller på företagseventet

Vare sig du vill ha en tomte som sitter och hälsar på barnen i exempelvis ett köpcentrum, på en julmarknad eller annat event så kan vår jultomte såklart göra det.

Hyra tomte 2024

Vi hyr ut jultomten i hela Stockholm, och tror att 2024 kommer bli ett riktigt bra år för våra jultomtar. Varför inte boka din tomte redan idag för julen 2024. I år infaller julafton på en tisdag.

Äkta lyxig tomtedräkt

Vår jultomte använder en lyxig och verklighetstrogen tomtedräkt, och inget billigt skräp. Vi vill att du ska få en så äkta känsla som möjligt vid vårt tomtebesök. Därför har vår tomte alltid med sig:

  • Lyxig tomtedräkt med skägg, läderbälte och glasögon
  • Vita handskar
  • Bjällra/plinga

Det som en äkta tomte ska ha, enligt oss!

Jultomte på julafton i Stockholm

Vi hyr ut jultomtar under hela året. Vår mest intensiva dag är såklart på julafton, då både privatpersoner och företag är välkomna att boka vår jultomte i Stockholm.

 

Hyra tomte till rätt pris

Kontakta oss redan idag för att få ett pris på jultomte hos dig. Vi försöker alltid komma fram till ett bra pris

 

Få hjälp direkt

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt utrustning till ditt event.

Hyra-grill-klamgrill-smorgasgrill-kontaktgrill-bordsgrill-tefal

Hyra jultomte med släde

Hyr vår trevliga jultomte med tillhörande släde. Ett uppskattat inslag oavsett om det är julmarknad, julfest eller en annan tillställning där du vill ha den där riktiga julkänslan.

Pris: Enligt offert

Hyra-grill-klamgrill-smorgasgrill-kontaktgrill-bordsgrill-tefal

Hyra släde till jultomte

En fin vit släde att hyra till din jultomte. Perfekt om du ska ha företagsevent, julmarknad eller annan tillställning där du vill att dina gäster och besökare ska kunna ta en bild med jultomten i släden.

Otroligt uppskattat inslag.

OBSERVERA!
Vi levererar alltid släden med vår lastbil!

Pris: Enligt offert

Jultomte Stockholm julafton

Vem är jultomten?

Jultomten eller bara Tomten, även Julgubben, är den som kommer med julklappar i juletid. Han avbildas oftast som en tjock man med röd luva och ett långt vitt skägg, och glasögon!

Jultomten i nutid

Den nuvarande jultomten är ett konglomerat av traditionella berättelser, mytiska figurer, verkliga personer, samtida berättelser och reklam. Under olika perioder och på olika platser har jultomten framställts på olika sätt och haft olika karaktäristik. Än idag skiljer sig uppfattningen om jultomten på olika platser beroende på vilka traditionella föreställningar som dominerar men det sker en homogenisering genom att vissa bilder och personlighetsdrag reproduceras globalt av exempelvis multinationella företag som Coca Cola och Disney.

Covid-säker jultomte

År 2020 har läget för oss alla förändrats drastiskt på grund av pandemin med Covid-19. Vi på Bergamunken vill såklart fortfarande att företag som privatpersoner ska få tillgång till en jultomte på ett säkert och tryggt sätt. Våra tomtar som vi skickar ut är självklart symtomfria och försöker hålla ett avstånd på 2 meter. Är man extra känslig och kanske tillhör en riskgrupp kan det vara bra att ha extra ventilation och låta tomten sitta i hallen med dörren på glänt.

Tomten tar med sig era paket

I vanlig ordning kan ”omlastning” av valda julklappar från (plast-)säck till säck ske enligt överenskommelse utanför bostaden. Vid utdelningen kan man låta tomten läsa på etiketten och sedan lägga paketet på ett bord ifrån vilken barnet hämtar upp sin julklapp.

Jultomte utomhus i trädgården

Bor man så att det finns altan eller trädgård och att man önskar att tomten är utomhus och lägger upp paketet på ett bord går det bra.

Tillsammans kan vi göra besöket helt säkert för oss alla och fortfarande bibehålla traditionerna kring jul.

(källa: Wikipedia och fritt skrivet)

Du kan läsa mer om jultomten och traditionerna på den här sidan:
https://sv.wikipedia.org/wiki/Jultomten

Hyra-tomte-Stockholm

God jul önskar vår jultomte

Hyra-jultomte

Merry Christmas from our Santa

Hyra-tomte

Boka din tomte redan idag!

Få hjälp & boka direkt

Kontakta oss så hjälper vi dig att välja den utrustning som passar för just ditt event!
Oavsett om det är en liten fest eller ett stort officiellt event så har vi något som passar.