Hyra jultomte i Stockholm

Hyra jultomte i Stockholm

Hyra jultomte i Stockholm gör du självklart av oss på Bergamunken. Det blir ingen riktig jul utan våran mysiga och trevliga jultomte, det kan vi lova. Oavsett tid på året så är en jultomte alltid ett uppskattat inslag. Man kanske föredrar att han kommer runt jul, vilket självklart är högsäsongen även för vår jultomte. Men han kan tomta året runt. Du kanske vill ha en julfest mitt i sommaren?

Ibland kanske du inte ser jultomten, för han är rätt anonym av sig. Varför inte bjuda in jultomten hem till ditt hem, med din familj, släkt och vänner, för en kopp glögg, trevligt sällskap och för lite paketutdelning?

Tomten tar med sig julklapparna

Vi tar med oss paket som vi hämtar i förväg, för att barnen ska få en så trevlig bild som möjligt av vårt besök. Det blir en jultomte på riktigt, med andra ord.

Tomte i köpcentrum eller på företagseventet

Vare sig du vill ha en tomte som sitter och hälsar på barnen i exempelvis ett köpcentrum, på en julmarknad eller annat event så kan vår jultomte såklart göra det.

Hyra tomte 2019

Vi hyr ut jultomten i hela Stockholm, och tror att 2019 kommer bli ett riktigt bra tomteår. Boka din tomte redan idag för julen 2019.

Äkta lyxig tomtedräkt

Vår jultomte använder en lyxig och verklighetstrogen tomtedräkt, och inget billigt skräp. Vi vill att du ska få en så äkta känsla som möjligt vid vårt tomtebesök. Därför har vår tomte alltid med sig:

  • Lyxig tomtedräkt med skägg, läderbälte och glasögon
  • Vita handskar
  • Bjällra/plinga

Det som en äkta tomte ska ha, enligt oss!

Hyra tomte till rätt pris

Kontakta oss redan idag för att få ett pris på jultomte hos dig. Vi försöker alltid komma fram till ett bra pris

Få hjälp direkt

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt utrustning till ditt event.

Jultomte att hyra i Stockholm

Vem är jultomten?

Jultomten eller bara Tomten, även Julgubben, är den som kommer med julklappar i juletid. Han avbildas oftast som en tjock man med röd luva och ett långt vitt skägg, och glasögon!

Den nuvarande jultomten är ett konglomerat av traditionella berättelser, mytiska figurer, verkliga personer, samtida berättelser och reklam. Under olika perioder och på olika platser har jultomten framställts på olika sätt och haft olika karaktäristik. Än idag skiljer sig uppfattningen om jultomten på olika platser beroende på vilka traditionella föreställningar som dominerar men det sker en homogenisering genom att vissa bilder och personlighetsdrag reproduceras globalt av exempelvis multinationella företag som Coca Cola och Disney.

(källa: Wikipedia)

Du kan läsa mer om jultomten och traditionerna på den här sidan:
https://sv.wikipedia.org/wiki/Jultomten