Eventprodukter att hyra till event

Hyra eventprodukter till event så som sockervaddsmaskin, popcornmaskin, slushmaskin, mjukglassmaskin, kaffemaskin, munkmaskin, hoppborg, våffeljärn och massa annat. Perfekt om du ska ha tivoli tema på ditt event, kalas eller party. Här nedan hittar du ett axplock av våra hyresprodukter vi på Bergamunken erbjuder till uthyrning. Varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om längre hyresperiod eller har några andra funderingar kring uthyrningen. Självklart gör vi en offert om du önskar!

Hyr aktiviteter till din fest

Vi har flera aktiviteter som du kan hyra till din fest. Läs mer i vår meny här ovan. Tillsammans kan vi skräddarsy ett kit med aktiviteter som passar stora som små.

Hyra till event

Hos oss är det enkelt om du ska hyra saker till event. Vi gör även rent maskinerna om du inte vill göra det själv! Vi har helhetslösningar som passar alla, privatpersoner som företag.

Vi skickar med post till hela Sverige

Vi kan skicka det mesta med post om du inte har möjlighet att hämta hos oss i Åkersberga, strax utanför Stockholm. Vi har även filialer och kollegor som hjälper dig om du vill hyra i Göteborg eller Malmö.

Kalas i norra Stockholm?

Ska du ordna kalas i Åkersberga, Täby, Danderyd, Sollentuna, Vaxholm, Upplands Väsby, Norrtälje, Märsta eller andra delar av Stockholm ligger Bergamunken bara ett stenkast bort!

Förgyll ditt kalas eller fest med några av våra hyresprodukter. Välkommen till oss på Bergamunken.

bergamunken-logo-small

Få hjälp & boka direkt

Kontakta oss så hjälper vi dig att välja den utrustning som passar ditt event!
Oavsett om det är en liten fest eller ett stort officiellt event så har vi något som passar.