Mjukglassmaskin med partypaket från Bergamunken!

Mjukglassmaskin med färdiga Partypaket kan Du som privatperson alltid hyra förmånligt hos oss på Bergamunken. Vi tycker inte att det ska behöva kosta en förmögenhet att förgylla ditt kalas, fest, party, bröllop, ja, vilket typ av evenemang du i slutet sällskap har i din släkt och vänskapskrets. Mjukglass tillverkar du snabbt och proffsigt i våra mjukglassmaskiner, som även finns till försäljning, om du vill "glassa" hemma varje dag!


Du går bara in och gillar, eller "likar" oss på vår Facebooksida innan du hämtar hyresprodukterna. 1 like = 1 Partypaket!
Psst...Är du inte medlem på Facebook? Då fixar vi såklart ändå ett Partypaket till samma förmånliga pris så att Du som kund blir riktigt nöjd! :)


Vi kan även erbjuda föreningar, organisationer, skolklasser och andra intresseorganisationer att hyra Partypaketen. Detta under förutsättning att ni sätter upp en banderoll som gör reklam för Bergamunken, gör reklam på er Facebooksida, eller gör en länk eller ett blogginlägg på er hemsida. Tillsammans kan vi alla vinna på att samarbeta och göra reklam för varandra.


Partypaketen hyr du i ett dygn (24 timmar), men vi löser alltid upphämtning och avlämning på ett smidigt sätt för oss alla, så blir det några timmar extra är inte det hela världen. Det viktigaste är att du som kund är nöjd!


Mjukglassmaskin för hemmabruk som du enkelt använder och sköter själv på ditt kalas eller party.


Du hämtar och lämnar maskinerna på vårt lager som vi har på Pelican Self Storage, på Rallarvägen 20 i Åkersberga.


PS. Hyr du som företag, är du varmt välkommen att läsa mer på vår sida hyra mjukglassmaskin som vänder sig till dig som företagare.

Du går in och gillar oss på Facebook.com/Bergamunken

 
Våra Partypaket
Antal personer
Lilla Partypaketet
30-40 personer
Mellan Partypaketet
80 pers
Stora Partypaketet
100 pers
Partypaket - Deluxe*
60 personer
Mjukglassmaskin
Ugolini Mini Gel
Ugolini Mini Gel
Mjukglassmaskin Large
Mjukglassmaskin Large
Bägare & skedar
40 stycken
80 stycken
100 stycken
60 stycken
Glasspaket 2 liters
2 stycken
4 stycken
 5 stycken
3 stycken
Rengöring efteråt
300 kr
300 kr
400 kr
Ingår i priset!
Utkörning & hämtning i Stockholm (3 mils radie)
900 kr
900 kr
1 000 kr
Ingår i priset!
Köp till extra portion, pris per glass med bägare
5 kr per glass
5 kr per glass
4 kr per glass
4 kr per glass
Frozen Yoghurt istället?
200 kr tillägg
400 kr tillägg
400 kr tillägg 
200 kr tillägg
Pris
600 kr
800 kr
1200 kr
2500 kr*
Vill du boka?

*I deluxe-paketet ingår det att vi kommer till Er med personal och gör mjukglass i 1 timme inom en radie av 3 mil från Stockholms stad.

I alla våra Partypaket ingår Triumfglass goda mjukglassmix som är färdigblandad och bara att hälla direkt ner i maskinen!


Vi kan även erbjuda er Frozen Yoghurt mot ett tillägg, se i tabellen ovan vad det kostar.
Gör en äkta yoghurtbar hemma, folk kommer bli mäkta imponerade!


Läs gärna innehållsdeklarationen på mjukglassmixen här.


Vi tillhandahåller premium-kvalitetsprodukter för proffsresultat på alla kalas och partyn!

Mjukglassen har en lång historia, som sträcker sig tillbaka till USA på 1930-talet. Mjukglass går att köpa på flera ställen runt om i landet, i glassbarer, i gatukök och kiosker. Högsäsongen för mjukglass är självklart under Sveriges varmare årstider, våren och sommaren, men även hösten kan vara en stor glass-säsong om vädret håller i sig. 


Mjukglass tillverkas vanligtvis i en mjukglassmaskin, med själv av färdigblandad mjukglassmix som man bara häller ner i mjukglassmaskinen. Den bör förvaras kallt, för att mjukglassen snabbare ska frysas. Mjukglass är mjukare än vanlig glass, och innehåller oftast luft, för att få en krämigare konsistens. Mjukglass serveras oftast i bägare, våffla eller strut, eller varför inte till nygräddade våfflor? Bara fantasin sätter gränserna...


Tillbehör som strössel, nötkross, jordgubbar, hallon och andra frukter, samt grädde och olika toppings och såser, gör mjukglassen till en ljuvligt god mjukglassdessert.

I Sverige äter vi näst mest glass i hela Europa, med cirka 360 ton per vecka, det blir 20 glassar som äts i Sverige varje sekund! Jisses...


1 dygns hyra ingår, men vi löser alltid hämtning och avlämning på ett smidigt sätt för dig som kund!