Uthyrning & försäljning av nöjesutrustning sedan 2009!
Telefon: 0730380454
Mail: [email protected] - 
Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och övriga Sverige 

Mjukglassmaskin med partypaket från Bergamunken!

Mjukglassmaskin med färdiga Partypaket kan Du som privatperson alltid hyra förmånligt hos oss på Bergamunken. Vi tycker inte att det ska behöva kosta en förmögenhet att förgylla ditt kalas, fest, party, bröllop, ja, vilket typ av evenemang du i slutet sällskap har i din släkt och vänskapskrets med en god mjukglass. Mjukglass tillverkar du snabbt och proffsigt i våra mjukglassmaskiner, som finns i flera olika storlekar, och som även finns till försäljning, om du vill "glassa" hemma varje dag!


Du går bara in och gillar, eller "likar" oss på vår Facebooksida innan du hämtar upp hyresprodukterna hos oss. Vi erbjuder även leverans och upphämtning av maskinerna, samt rengöring av dom efter er fest. Allt för att Du ska få en så trevlig fest eller kalas.

Är du inte medlem på Facebook? Då fixar vi såklart ändå ett Partypaket till samma förmånliga pris så att Du som kund blir riktigt nöjd! :) Vi på Bergamunken gillar nöjda kunder.


Vi kan även erbjuda föreningar, organisationer och skolklasser och andra intresseorganisationer att hyra Partypaketen. Detta under förutsättning att ni sätter upp en banderoll som gör reklam för Bergamunken, gör reklam på er Facebooksida, eller gör en länk eller ett blogginlägg på er hemsida. Tillsammans kan vi alla vinna på att samarbeta och göra reklam för varandra, och på köpet kan du få ett bättre pris. Det är väl bra?


Partypaketen hyr du i ett dygn, vanligtvis i 24 timmar, men vi löser alltid upphämtning och avlämning på ett smidigt sätt för oss alla, så blir det några timmar extra är inte det hela världen. Det viktigaste är att du som kund är nöjd!


Mjukglassmaskin för hemmabruk från oss på Bergamunken, som du enkelt använder och sköter själv på ditt kalas eller party. Det kommer bli en succé, och många av våra kunder återkommer, eftersom dom är så nöjda.


Du hämtar och lämnar maskinerna på vårt lager som vi har på Pelican Self Storage, på Rallarvägen 20 i Åkersberga.
Partypaketen finns för närvarande bara tillgängliga om du hämtar på vårt lager i Åkersberga, eller får det utkört inom Stockholm.


PS. Hyr du som företag, är du varmt välkommen att läsa mer på vår sida hyra mjukglassmaskin som vänder sig till företag.

Du går in och gillar oss på Facebook.com/Bergamunken

 
Våra Partypaket
Antal personer
Lilla Partypaketet
30-40 personer
Mellan Partypaketet
80 pers
Stora Partypaketet
100 pers
Partypaket - Deluxe*
60 personer
Mjukglassmaskin
Ugolini Mini Gel
Ugolini Mini Gel
Mjukglassmaskin Large
Mjukglassmaskin Large
Bägare & skedar
40 stycken
80 stycken
100 stycken
60 stycken
Glasspaket 2 liters
2 stycken
4 stycken
 5 stycken
3 stycken
Rengöring efteråt
300 kr
300 kr
400 kr
Ingår i priset!
Utkörning & hämtning i Stockholm (3 mils radie)
900 kr
900 kr
1 000 kr
Ingår i priset!
Köp till extra portion, pris per glass med bägare
6 kr per glass
6 kr per glass
6 kr per glass
6 kr per glass
Frozen Yoghurt istället?
200 kr tillägg
400 kr tillägg
400 kr tillägg 
200 kr tillägg
Pris
600 kr
800 kr
1200 kr
2500 kr*
Vill du boka?

*I deluxe-paketet ingår det att vi kommer till Er med personal och gör mjukglass i 1 timme inom en radie av 3 mil från Stockholms stad.

I alla våra Partypaket ingår Triumfglass goda mjukglassmix som är färdigblandad och bara att hälla direkt ner i maskinen!


Vi kan även erbjuda er Frozen Yoghurt mot ett tillägg, se i tabellen ovan vad det kostar. Gör en äkta yoghurtbar hemma, folk kommer bli imponerade!


Läs gärna innehållsdeklarationen på mjukglassmixen som vi använder på Triumfglass hemsida. Den med 7% använder vi på Bergamunken.


Vi tillhandahåller premium-produkter för proffsresultat på alla kalas och partyn!

Välja stor eller liten mjukglassmaskin?

Med den mindre mjukglassmaskinen får du en något lösare konsistens på mjukglassen. Detta beror på att kompressorn inte är lika stark som i den större glassmaskinen. Den mindre maskinen är dock idealisk till barnkalas och mindre tillställningar. Den större glassmaskinen gör snabbare glass, och av den större maskinen får du hårdare konsistens på mjukglassen.

Mjukglassen har en lång historia, som sträcker sig tillbaka till USA på 1930-talet. Mjukglass går att köpa på flera ställen runt om i landet, i glassbarer, i gatukök och kiosker. Högsäsongen för mjukglass är självklart under Sveriges varmare årstider, våren och sommaren, men även hösten kan vara en stor glass-säsong om vädret håller i sig. Det är ju en höjdare att ta sig en god, krämig mjukglass en varm höstdag. Mums.


Mjukglass tillverkas vanligtvis i en mjukglassmaskin, med hjälp av färdigblandad mjukglassmix som man bara häller ner i mjukglassmaskinen. Den bör förvaras kallt, för att mjukglassen snabbare ska frysas. Mjukglass är mjukare än vanlig glass, och innehåller oftast luft, för att få en krämigare konsistens. Mjukglass serveras oftast i bägare, våffla eller strut, eller varför inte till nygräddade våfflor? Bara fantasin sätter gränserna. Inom några minuter har du färdig mjukglass med Bergamunkens large mjukglassmaskin, som du kan hyra här uppe i det stora partypaketet. Med en riktig spak, stjärnform och fast mjukglass får du glass kiosken flyttad hem till dig. Det kommer bli succé!


Tillbehör som strössel, nötkross, jordgubbar, hallon, blåbär, vinbär och andra frukter, samt grädde och olika toppings, såser och strössel, gör mjukglassen till en ljuvligt god mjukglassdessert. Varför inte krossa lite kaksmulor och hälla över mjukglassen? Bara fantasin sätter gränserna för hur du vill servera din glass!


I Sverige äter vi näst mest glass i hela Europa, med cirka 360 ton per vecka, det blir 20 glassar som äts i Sverige varje sekund! Det är en hel del det. Glassens dag firar vi i Sverige den 24 mars 2017.

1 dygns hyra ingår, men vi löser alltid hämtning och avlämning på ett smidigt sätt för dig som kund! Vi på Bergamunken kallar det kundservice!

Ring och boka direkt: 0730380454

Eller maila på: [email protected]