Länkar

Länkar hittar du här:

 

Länkar till diverse sidor hittar du på den här sidan. En länk till någon av våra andra hemsidor eller till någon samarbetspartner eller en länkkatalog som vi tycker är relevant till vår hemsida.
 

Länkar är en av grundstenarna i användningen av Internet. Vad vore internet utan länkar? Ingenting! Det är de som binder ihop ”nätet”. Länkar kan förekomma samlade längst upp i en hemsida, i botten eller marginalen i en sida. Vi på Bergamunken har länkar både högst upp, inbäddad i text och längst ner på hemsidan. Om du vill undersöka det som förekommer i länken, ska du ”klicka” på länken med musen. Då hoppar din webbläsare till det stället, alltså till den länken. Det kan exempelvis vara längre ner på samma sida, på en annan sida eller på en sida (website) var som helst i världen. 

Ibland kan en länk förekomma mitt i en löpande text. Sådana löpande text länkar används oftast för att koppla till en förklaring om ett begrepp. 

Bilder kan också vara länkar, som på vår startsida. Där har vi manuellt lagt in text i bilderna och länkat till vardera relevant sida om mjukglass, popcorn, slush, sockervadd och hoppborgar.

Klicka gärna på någon av länkarna här nedan som vi har tipsat om.

Våra sociala medier