Mjukglassmaskin

Mjukglassmaskin

Vi på Bergamunken hjälper dig att välja rätt mjukglassmaskin, oavsett om du har en liten verksamhet eller behöver en stor mjukglassmaskin där du säljer riktigt mycket mjukglass.

Mjukglass är en uppskattad efterrätt

Mjukglass är en härlig och uppfriskande efterrätt som kan njutas året runt och som vanligtvis tillverkas i en mjukglassmaskin. Och vad kan vara bättre än att kunna skapa mjukglass hemma eller på företaget med en
professionell mjukglassmaskin?

Vi hjälper dig välja rätt mjukglassmaskin

Vi på Bergamunken hjälper dig att välja rätt typ av mjukglassmaskin till din typ av verksamhet. Vi kan mjukglassmaskiner och har jobbat med dom i många och och ger dig alla tips och tricks som du behöver.

Få hjälp direkt

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt utrustning till ditt event.

Mjukglassmaskin – Perfekt för att skapa läckra och krämig
mjukglass hemma eller på företaget.

En mjukglassmaskin är en specialiserad maskin som används för att skapa mjukglass genom att blanda mjölk, socker och andra ingredienser tillsammans för att skapa en krämig och len konsistens. Det finns olika typer av mjukglassmaskiner på marknaden, från små hushållsapparater till stora kommersiella enheter som används i glasskiosker och restauranger.

Vi på Bergamunken säljer proffsiga mjukglassmaskiner för alla behov oavsett om du är proffs eller nybörjare.

Mjukglassmaskin

Fördelarna med att äga en mjukglassmaskin

Att äga en mjukglassmaskin ger många fördelar, oavsett om du planerar att använda den hemma eller i din verksamhet. Här är några av de främsta fördelarna med en mjukglassmaskin:

 1. Skapa dina egna smaker – Med en mjukglassmaskin kan du skapa dina egna smaker och experimentera med olika ingredienser. Du kan välja mellan klassiska smaker som vanilj och choklad eller prova något helt nytt som jordgubb eller varför inte kaffe?
 2. Enkel användning – En mjukglassmaskin är enkel att använda och kräver inte mycket tid eller ansträngning. Du behöver bara fylla på ingredienserna och maskinen sköter resten. Det finns färdig mjukglassmix att använda som gör det enkelt för dig. En liten mjukglassmaskin tar cirka 1 timme innan den är färdig att servera glassen, och den större maskinen tar bara 7-8 minuter.
 3. Kostnadseffektiv – Att äga en mjukglassmaskin kan vara en kostnadseffektiv lösning i jämförelse med att köpa mjukglass från en glasskiosk eller restaurang. Det är också ett utmärkt sätt att spara pengar om du har en verksamhet som säljer mjukglass.
 4. Attraktiv för kunder – Om du driver en verksamhet som säljer mat eller dryck kan en mjukglassmaskin vara en attraktiv tilläggstjänst för kunderna. Det ger också kunderna möjlighet att anpassa sin egen mjukglass efter deras smakpreferenser. Många frågar efter mjukglass och det kan bli en bra och lönsam produkt för dig.
 5. Flexibilitet – En mjukglassmaskin är flexibel och kan användas för att skapa mjukglass i olika storlekar och portioner, vilket gör den idealisk för både små och stora verksamheter.

Hur väljer man rätt mjukglassmaskin?

Att välja rätt mjukglassmaskin kan vara en viktig investering för många företag, särskilt inom livsmedelsindustrin, snabbmatsrestauranger och caféer. Det finns många faktorer att ta hänsyn till, såsom storlek, kapacitet, tillförlitlighet och underhåll. Här nedanför går vi igenom några av de viktigaste faktorerna att tänka på när du ska välja mjukglassmaskin.

 1. Storlek och kapacitet: En av de första faktorerna att tänka på när du väljer en mjukglassmaskin är dess storlek och kapacitet. Du bör välja en maskin som passar dina specifika behov. Om du planerar att använda maskinen för exempelvis ett litet café kanske du behöver en mindre maskin som kan göra cirka 10 till 20 portioner glass åt gången. Om du planerar att använda maskinen för en större mängd personer, bör du överväga en maskin med högre kapacitet som kan producera mer mjukglass per timme.
 2. Kvalitet: En annan faktor att tänka på när du väljer en mjukglassmaskin är kvaliteten. Du bör leta efter en maskin som är tillverkad av högkvalitativt material som är tåligt nog för att hålla länge. Vi på Bergamunken säljer kvalitativa mjukglassmaskiner och hjälper dig att välja rätt mjukglassmaskin för rätt ändamål.
 3. Pris: Priset är också en viktig faktor att tänka på när du väljer en mjukglassmaskin. Du bör välja en maskin som passar din budget, men det är också viktigt att se till att du inte köpa en billigare maskin som kanske inte fungerar lika bra. Du bör leta efter en maskin som ger dig bästa möjliga kvalitet för priset.
 4. Underhåll: En annan viktig faktor att tänka på är underhåll. Du bör välja en maskin som är lätt att rengöra och underhålla. Du bör också
  leta efter en maskin som levereras med tydliga instruktioner för hur den ska användas och rengöras.
 5. Tillverkare: Slutligen bör du välja en mjukglassmaskin från en tillverkare som har gott rykte. Dom Italienska maskinerna håller oftast högsta kvalitet, men det finns alternativ som Amerikanska, Kinesiska och Turkiska tillverkare och alla har sin specialitet.
Tänk igenom ditt beslut

Sammanfattningsvis finns det många faktorer att tänka på när du väljer en mjukglassmaskin. Du bör överväga storlek och kapacitet, kvalitet, pris, underhåll och tillverkare när du gör ditt val. Genom att ta hänsyn till dessa faktorer kan du hitta en mjukglassmaskin som fungerar bra för dina specifika behov och som ger dig bästa möjliga kvalitet för priset. Om du vill hyra mjukglassmaskin kan vi på Bergamunken hjälpa dig, och tillsammans kan vi hitta en maskin som passar just ditt behov. Tveka inte att kontakta oss redan idag för ett kostnadsförslag.

Mjukglass från en mjukglassmaskin

Den godaste mjukglassen kommer från oss på Bergamunken!

Mjukglassmaskin som gör mjukglass

Du kan riktigt se hur god och krämig mjukglass du kan få från en mjukglassmaskin. Bilden får det att vattnas i munnen ordenkligt.

Få hjälp & boka direkt

Kontakta oss så hjälper vi dig att välja den utrustning som passar ditt event!
Oavsett om det är en liten fest eller ett stort officiellt event så har vi något som passar.