Barnkalas Stockholm

Barnkalas i Stockholm kan bli en riktig succé med hjälp av oss på Bergamunken. Du kanske inte riktigt vet hur du ska sätta lite extra guldkant på ditt barnkalas? Då har vi på Bergamunken lite tips till vad du kan erbjuda på ditt kalas, för att göra det unikt och speciellt för dom barn som kommer på ditt barnkalas i Stockholm.

Popcorn på kalaset

Popcorn är enkelt och gott att bjuda på, och dom flesta barn på kalas i Stockholm gillar denna krispiga och relativt nyttiga snacks. Istället för chips, varför inte bjuda på riktigt goda popcorn, och kanske från en riktig popcornmaskin, som du kan boka av oss här på Bergamunken. Då ingår en popcorn maskin på vagn med popcorn och strutar som ett partypaket. Vi har paket med 20, 50 respektivt 80 portioner, om ni blir riktigt många på ert kalas i Stockholm. Läs mer på vår sida Partypaket Popcornmaskin, som finns i Stockholm.

Ice slush på barnkalas

Slush, eller ice slush, är också en favorit hos många barn när det ska anordnas barnkalas i Stockholm. Det finns på biografer och på många lekland och på alla nöjesfält. Barnen älskar verkligen slush, speciellt i roliga fäger, så att exempelvis tungan blir blå. Slush är enkelt att bjuda på ett barnkalas med hjäl av den mix som medföljer till maskinen. Mixen blandas bara med vatten, hälls i slush maskinen, och efter cirka två timmar har du härligt uppfriskande god slsush till alla på ditt barnkalas! Finns såklart också som färdiga partypaket med 25, 50 eller 100 portioner slush. Mix, muggar och sugrör ingår i hyran, och vi kan såklart även rengöra maskinen efteråt. Läs mer på vår sida Partypaket Slushmaskin.

Mjukglass på barnkalas i Stockholm

Mjukglass är ju också en klar favorit bland många barn. Enkelt att äta då den är mjuk och krämigt god, och med strössel, toppings, färska frukter och andra goda tillbehör så blir en glass en solklar favorit på kalaset. Efter cirka 2 timmar kan du servera mjukglass med vår minsta mjukglass maskin på ditt barnkalas. Vi har färdiga paket med 40 portioner, 80 portioner eller på det riktigt stora kalaset 100 portioner mjugklass. Bägare, skedar och mjukglass mix ingår i priset. Vi kan även rengöra efteråt, vilket är rekommenderat att vi gör. Det är lite jobb med att rengöra en glassmaskin, så låt oss som är experter på det göra det, så kan du fokusera på att anordna det bästa kalaset för dina barn! Läs mer på vår sida Partypaket Mjukglass om vilka paket vi har och vad som ingår i dom olika paketen.

Sockervadd blir succé på kalaset i Stockholm

Sockervadd är en söt delikatess som har serverats i många generationer, och sockervadden har sitt ursprung från USA. Barnen verkligen fullkommligt älskar sockervadd, det har vi sett då många skolklasser ofta ordnar med barnkalas i Stockholm och serverar sockervadd. Kön ringlar sig lång när barnen är sugna på sockervadd. Vi har flera olika partypaket med sockervadds maskin som du kan välja mellan. 20, 50 eller 80 portioner med pinnar och socker som ingår i paketet. Vi har även en fin rosa vagn som du kan hyra, så får du den där riktiga tivolikänslan! Riktigt uppskattat. Vi rengör såklart även maskien efter ert kalas. Läs mer på vår sida Partypaket Sockervadd.

Kontakta oss

Kontakta oss för mer information om du vill kunna erbjuda ett fantastiskt barnkalas i Stockholm! Vi hjälper dig med en succé och lovar att detta kommer bli snackisen efter kalaset och i skolan dagen efter.

Sportlovsaktiviteter Stockholm