Bästa mjukglassen i Stockholm

Bästa mjukglassen i Stockholm, vart finns den egentligen? Ja, det är ju verkligen en smaksak vilken typ av mjukglass man gillar. Om man tycker att den ska innehålla lite mer fett, och vara krämig, isig eller ja, smaken är ju som man brukar säga som baken, delad. Det finns många som serverar mjukglass runt om i Stockholm, allt från cafeér till restauranger, bensinmackar och till och med välkända möbelvaruhus och biltillbehörsaffärer, som säljer en mjukglass superbilligt.

Stockholms bästa glass 2019

Vi vill vara rätt opartiska när det kommer till och betygsätta ett enda ställe, och säga att just det här stället har den absolut godaste glassen. Det skulle vara supersvårt för oss på Bergamunken att göra det testet, det skulle dock vara rätt roligt att åka runt en hel dag och bara äta mjukglass. Nåväl, nu får vi ju äta en del mjukglass på vårt jobb ändå, när kunderna hyr maskiner från oss så behöver vi alltid kolla att glassen är god och är i bra konsistens, och vi kan nästan påstå att vår glass är bland den godaste i Stockholm. Nytillverkad mjukglass är verkligen den godaste mjukglassen.

Glassbar Stockholm

Det finns många glassbarer i Stockholm som säljer mjukglass. Dom bästa kanske ligger i gamla stan, på Drottninggatan eller i en förort till Stockholm? En riktig glassbar för mig är att dom minst har 20 olika sorters kulglass, 1 eller 2 olika smaker på mjukglass, gärna med chokladdopp och mängder av strössel och godis som tillbehör. Bägare, våfflor, gärna chokladdoppade. Man ska kunna kombinera en glass på bästa tänkbara sätt.

Kulglass Stockholm

Kulglass har länge varit populört, och är nog mer vanligt än mjukglass. Eftersom det är enklare hantering, och mindre rengöring än med en mjukglass maskin så väljer många kulglass framför mjukglass. Jag kan dock tycka att en riktig glassbar ska ha kombinationen av mjukglass och kulglass.

Tillbehör till din mjukglass

Allt från strössel till toppings, godis i alla dess sorter, våfflor, bägare, ja vad är godast till din glass? Inför våren 2019 lanserar Nic flera spännande nyheter. Här är några av nyheterna inför glass säsongen 2019:

  • Grön glass våffla med päron smak
  • Svart glass våffla med choklad smak
  • Röd våffla med hallon smak
  • Unicorn topping glitter
  • Cookie dogh topping
  • Lemon curd topping
  • Super sour crunch, pärlor med smak av citrus
  • och flera andra nyheter

Kontakta oss

Kontakta oss för mer information om du kanske vill hyra en egen mjukglassmaskin, och testa vår mjukglass. Den är riktigt god! Välkommen till oss på Bergamunken, vi kan det här med mjukglass.

Sportlovsaktiviteter Stockholm