Sportlov i Stockholm

Sportlovsaktiviteter i Stockholm kan vara allt ifrån att åka skidor till att gå på skansen eller på ett museum. Det finns massor att göra i Stockholm under sportlovet. Försök ge dig ut i naturen och njut av den friska luften ute i skogen, det ger dig på gladare humör och du kommer känna dig piggare direkt.

Lekland inomhus

Många åker till ett lekland och leker av sig på sportlovet, dels på grund av att vädret inte brukar vara det bästa på sportlovet, och för att det ofta är snö och halt under sportlovet. Vårt tips är istället att du hyr en hoppborg, eller flera stycken, som du med enkelhet kan ha inomhus och bygger upp ett aktivitetsland. Vi har flera olika modeller av borgar och hinderbanor, och du kan smidigt bygga upp en aktivitetsanläggning där både stora och små kan springa av sig.

Sportlov Stockholm vecka

Sportlovet i Stockholm är alltid i vecka 9. Då har dom flesta skolor en veckas sammanhängande ledighet för sina elever. Lärarna jobbar oftast på för fulla muggar för att inte hamna efter med prov och annat som måste göras på skolan.

Sportlov Sverige

Hela Sverige har sportlov från vecka 7, vecka 8, vecka 9 och vecka 10. Stockholm har som sagt vecka 9. Göteborg, Jönköpings län, Sjuhärad samt Borås, Skaraborg och Ydre har sportlov vecka 7. Skåne och Malmö och södra delarna av Sverige har sportlov vecka 8. Vecka 10 har Norrland sportlov, och då med, Idre, Norra Hälsingland, Norrbottens län, Jämtland, Västerbotten och Västernorrlands län.

Sportlovsaktiviteter för barn i Stockholm

Det finns massor att göra om du är barn och har sportlov i Stockholm. Bara fantasin sätter gränserna till hur du kan ha ett fantastiskt roligt sportlov. Sitt inte bara inne och spela TV-spel. Försök ge dig ut i naturen, träffa vänner och gå sköna promenader, ta med dig varm saft och njut av Stockholm! Ge dig upp på en höjd, titta på utsikten och bara prata!

Kontakta oss

Kontakta oss för mer information om hur vi gör ditt sportlov lite roligare. Hyr dina aktiviteter av oss så blir det ett riktigt roligt sportlov! Tillsammans kan vi göra det till ert roligaste sportlov någonsin!

Sportlovsaktiviteter Stockholm