Mjukglassmaskin i Linköping

För några veckor sedan besökte vi den trevliga staden Linköping för att servera lite mjukglass till studenterna på mässan som äger rum där varje år. I år var det dags för Linköpings kommun att bjuda besökarna på mjukglass, vilket blev en stor succé! Vi bjöd på flera hundra glassar till köandes studenter som ville ta sig en god glass, som givetvis var gratis!

Strössel och kolasås till mjukglassen

Till mjukglassen hade vi kolasås och kulörtströssel samt chokladströssel. Det blev ett populärt inslag och nästan alla som tog sig en glass tog även något av dom goda tillbehören.

Saab Arena i Linköping

Kalasmottagningen gick av stapeln den 5 september i Linköping på Saab Arena och det är Linköpings universitet som är anordnare av det stora evenemanget. Upp emot 8 000 studenter besöker mässan under den här dagen, och den håller enbart öppet i cirka 3 timmar, från 15.00 till 18.00. Föreningar och företag ställer ut för att visa upp sig under mässan för studenterna. Kvällen avslutas med dom kända artisterna Timbuktu & Damn! samt Markus Krunegård! Utanför arenan fanns det tivoli och andra nöjesaktiviteter, med långa köer och trivsel runtom.

Sveriges största evenemang för nya studenter

Kalasmottagningen titulerar sig själva som ett av Sveriges största evenemang för nya studenter, och där kan vi inte mer än hålla med! Humöret och stämningen på mässan var verkligen på topp!

Studentlivet i Linköping

Linköping är staden med ett väldigt aktivt och rikt studentliv. Det bor ungefär 100 000 personer i Linköpings stad och tätort, och på universitetet går det cirka 27 000 studenter. Studentlivet i staden är utbrett och erbjuder allt från festivaler till körer, idrottsklubbar och politiska föreningar. Det finns med andra ord något som passar alla studenter. Studietiden i Linköping kommer bli ett minne för livet!

Hyra mjukglassmaskin i Linköping

Vi på Bergamunken hjälper er med allt ni behöver för att servera mjukglass i Linköping. Se vilka maskiner som finns att hyra på vår mjukglassmaskin sida.

Kontakta oss

Kontakta oss för mer information om hur vi gör ditt event i Linköping till något unikt. Vi kan även erbjuda popcorn, slush eller sockervadd om du även önskar det.

Mjukglassmaskin Linköping Event