Vegansk mjukglassmix

Vegansk mjukglassmix kan vi på Bergamunken nu erbjuda våra kunder för att enkelt kunna göra vegansk mjukglass. Mixen smakar precis som vanlig mjukglass men innehåller inga mejeriprodukter, nötter eller gluten. Ett hälsosammare alternativ till vanlig mjukglass kan alltså vara vår veganska mjukglass.

Vegansk mjukglass

Vår veganska växtbaserade mjukglass är fri från mejeriprodukter, gluten och nötter. Den är 100% vegansk, innehåller bara naturliga ingredienser och är ett betydligt bättre alternativ för miljön och hälsan om man jämför med vanlig mjukglass.

Mjukglassmix köpa

Hos Bergamunken kan du köpa mjukglassmix, både vegansk och vanlig för användning i mjukglassmaskiner.

Laktosfri mjukglassmix

Laktosfri mjukglassmix använder vi också, och om du hellre önskar det än den veganska mjukglassmixen så kan vi självklart ordna med det. Kontakta oss om vill ha mer information.

Hetaste trenden 2020

Att äta vegansk mat och kost har blivit en het trend dom senaste åren, och under 2020 kommer ökningen av försäljning av veganska produkter och livsmedel öka ytterligare i Sverige. Allt fler vill minska på sitt intag av animaliska produkter och går över till en mer varierad kost där vegan produkter växer i allt högre takt.

Enkelt att göra vegansk mjukglass

Med vår färdiga mix i pulverform blandar du snabbt och enkelt ihop mixen med lite varmt vatten för att sedan hälla ner den i mjukglassmaskinen

10×1 kg påse med vegansk mjukglassmix

Kartongen med den veganska mjukglassmixen kommer i påsar med 1 kg i varje, med 10 påsar per kartong. Du blandar enkelt 1 kg pulvermix med 2.1 liter varmt vatten tills den är fullständigt upplöst i vattnet. Låt sedan blanindningen svalna till rumstemperatur. Häll ner i mjukglassmaskinen som du gör med vanlig mjukglassmix.

Blanda färdig vegansk mjukglass mix i kylen

Du kan blanda ihop mixen i förväg och förvara den i kylskåp så du enkelt och smidigt kan fylla på vart efter det går åt. Förvara gärna i burk eller kanna med lock i kylskåp. Hållbarheten på den färdigblandade mixen är upp till en vecka.

Innehållsdeklaration vegansk mjukglass

Vår veganska mjukglassmix innehåller följande ingredienser: Rörsocker, Maltodextrin, Kokosnötolja, Kakaosmör, Sojamjölkspulver, Sojaprotein, Dextros, Naturlig Vaniljarom, Cikoriafiber, Mono- och diglycerider av fettsyror, Xanthangummi, Guarkärnmjöl, Natriumalginat, Havssalt, Carrageenan.

Innehåller soja

Produkten innehåller soja, som är en allergen, som kan vara bra att känna till.

Vegansk mjukglass, varför ska jag äta det?
  • 100% vegansk produkt
  • Helt fri från mejeriprodukter
  • Helt fri frå från gluten
  • Helt fri från laktos
  • Helt fri från nötter
  • Helt fri från GMO ingredienser
  • Helt fri från palmolja
  • Helt fri från transfetter
  • Har en hållbarhet på cirka 12 månader
Minska på matsvinnet

Tillsammans försöker vi minska på matsvinnet, och med vår veganska mjukglassmix kan du på ett enkelt sätt blanda ihop den mix du behöver för försäljning vart efter det går åt. På så sätt minskar vi svinnet och bidrar till en bättre miljö.

Vegansk mjukglass på ditt event

Du kan hyra mjukglassmaskin av oss på Bergamunken och servera vegansk mjukglass på ditt event, party eller fest. Vi kan även ordna med glassbägare, glass skedar, strössel, topping, rengöring, leverans och hämtning. Kontakta oss för ett kostnadsförslag redan idag och överraska dina gäster på ditt event. Det kommer bli riktigt uppskattat.

Vegans mjukglassmix vegan mjukglass