Färskpressad juice på eventet eller festen

Färskpressad juice till alla! Vi har en trevlig nyhet att presentera i vårt produktsortiment. Det är en juicemaskin som delar och pressar apelsiner till himmelskt god apelsinjuice.
Perfekt om du vill bjuda på något nyttigt och gott på eventet, partyt, kalaset eller i mässmontern.

Hyra juicemaskin

Du kan läsa mer om vår juicemaskin på vår sida hyra juicemaskin. Där hittar du mer information om vår juicemaskin.

Färskpressat är nyttigare

En färspressad juice behåller alla vitaminer och mineraler, och du får en god och nyttig juice.

Färskpressad juice

Pressapelsiner

När du pressar juice med en juicemaskin behöver du speciella pressapelsiner. Självklart hjälper vi till med det till er. Pressapelsiner är en särskilt utvald apelsin med ett tunnare skal och som är av en saftigare typ av apelsin. Apelsinen har en fin balans mellan det söta och syran i apelsinen, och blir till en söt och fräsch juice. Apelsinens sort heter oftast Valencia Late om du behöver leta efter pressapelsiner själv.

Apelsinen är en superfrukt

Visste du allt detta om apelsinen? Den sänker ditt blodtryck, ökar din fettförbränning och ger dig finare hy. Det vita inuti apelsinen hjälper till att rensa tarmarna, så ta inte bort det. Spara det och ät upp det!

Apelsin istället för vatten

En apelsin består till cirka 87 procent av vatten, och vatten behövs för att kroppens viktiga funktioner ska fungera som dom ska. Att äta mycket apelsiner och andra frukter från citrusbordet är därför ett bra sätt att hålla vätskebalansen i kroppen på en bra och stabil nivå. En apelsin kan även sänka blodsockret och minska sötsuget. Blir du sugen på något sött, kanske i vanliga fall godis, så är en apelsin en perfekt ersättare. Med sina fibrer och sötma blir du både mätt och minskar sötsuget för en stund. Dessutom får du i dig mängder av nyttigheter. Välj gärna en ekologisk apelsin som innehåller mindre mängd kemikalier, som oftast sprutas på apelsinens skal för att motverka ohyra och andra skadedjur.