Ny hemsida – www.bergamunken.com

Bergamunken AB presenterar, vår nya hemsida. Som vi har jobbat, fixat och trixat med den för att den ska bli så bra som möjligt. Enkel navigation, fina bilder, mobilanpassad och med en enkel och snygg design. Vi tycker att resultatet blev riktigt bra, och hoppas även att Du som besökare tycker detta.

Största uppdateringen sedan 2009

Vår gamla hemsida har vi faktiskt haft sedan starten 2009, så vi kände att det var dags med något nytt och fräscht! Det har tagit lång tid att bygga den nya hemsidan, och för vår del har dom viktigaste faktorerna varit att hemsidan ska vara lättnavigerad, det ska vara lätt att hitta våra kontaktuppgifter så man snabbt kan boka och få ett kostnadsförslag, och sedan tycker vi att levande bilder är A och O på en hemsida, vilket vi stärkt med en snygg och inbjudande huvudbild på nästan alla sidor.

Flytt av domänet till Sverige

Ett av dom största utmaningarna som vi hade var att domänet låg hos en leverantör i USA. Vi var tvungna att flytta det till Sverige för att få allt att fungera! Nu är vi säkrare och kan snabbare få hjälp och support av våra duktiga drifttekniker. Vi använder oss idag av Loopia som webbhotell och domänleverantör. Ett mycket seriöst företag som hjälpt oss under flytten. Vi tackar Loopia och hoppas på ett gott framtida samarbete!

Tipsa oss om förbättringar

Har du några tips eller idéer på förändringar eller förbättringar, hör gärna av dig till oss. Mejl är enklast, och du hittar våra kontaktuppgifter här på hemsidan under kontakta oss. För oss är det viktigt att du som besökare känner dig välkommen och vi lyssnar gärna på vad du har att säga.

Välkommen till Bergamunken AB

Varmt välkommen till helt nya hemsida – uthyrning och försäljning av nöjesutrustning sedan 2009.

Vi hoppas att du hittar det du söker, annars får du gärna ringa eller mejla till oss, så försöker vi hjälpa dig så gott vi bara kan.

Med vänliga hälsningar
Personalen på Bergamunkendotcom
Vi är ett eventföretag som bryr oss!

Bergamunken ny hemsida